BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gaziemir'de 23 Nisan Halk Koşusu

Gaziemir Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 23 Nisan Ulusal Egemenlik Halk Koşusu düzenledi.

Abone ol

Gaziemir Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Halk Koşusu’na 3 yaşından 82 yaşına kadar yaş gruplarından yaklaşık 350 kişi katıldı.

Gaziemir Belediyesi ile Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik Halk Yürüyüşü ve Koşusu’na, 3 yaşından 82 yaşına kadar yaş gruplarından yaklaşık 350 kişi katıldı. Türkan Saylan Caddesi’nden başlayıp ESBAŞ Spor Tesisleri’ndeki futbol sahasında sona eren koşu ve yürüyüş etkinliği dört ayrı kategoride gerçekleşti.

Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Veteranlar grubundaki sporcular ile vatandaşların yer aldığı koşu ve yürüyüşe, Gaziemir Kaymakamı Şerafettin Tuğ, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Yüksel Demirsoy meclis üyeleri de katıldı. Tüm sporculara birer katılım belgesi, tişört ve madalya sunuldu. 82 yaşındaki Hasan Araslı ve 76 yaşındaki Birsen Akbaş gibi eski atletler ile 3 yaşındaki Arda Çınar, 5 yaşındaki Hakan Utku İşbilir ve 6 yaşındaki Atakan İsmail Yücel organizasyonun ilgi odağı oldu.

Minik sporcular ile veteranlara madalyalarını takdim eden Başkan Şenol; “Sporun yaşı yoktur. Sağlığını düşünen herkesin spor yapmasını istiyoruz ve bu amaçla gereken olanakları sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.