BIST 9.814
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.457,77
HABER /  GÜNCEL

Gaziantep'te dehşet eşi gelini ve torununu...

Gaziantep'te oturan Kahraman Gürsoy, cinnet geçirerek eşi, gelini ve 3 yaşındaki torununu öldürdükten sonra intihar etti.

Abone ol

Gaziantep’te cinnet getiren bir kişi eşini, gelinini ve torununu öldürerek intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Kahraman Gürsoy, Fatih Mahallesi Cahit Güzelbey Caddesi Şeker Apartmanı'nda oturan oğlu Kamil Gürsoy’un evinde cinnet getirdi. Kahraman Gürsoy, belinden çıkardığı silahla karısı Firdevs ve gelini Hatice ile ismi öğrenilemeyen 3-4 yaşlarındaki torununa ateş etti. Kahraman Gürsoy son olarak kendisini vurarak intihar etti.

YARDIM İÇİN BALKONA ÇIKAN GELİNİN NEFESİ YETMEDİ

Firdevs gürsoy

Öldürülen Firdevs Gürsoy

Olay anında gelin Hatice’nin yardım istemek için yaralı halde balkona çıktığı ve nefesinin yetmediği belirtildi. Gelin Hatice ile 3-4 yaşındaki çocuğu olay yerinde hayatını kaybederken, Kahraman Gürsoy ve karısı Firdevs ağır yaralandı. Yaralılar, kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Cinnet getiren Kahraman Gürsoy’un kimliğini belirlemek amacıyla cebinden çıkarılan ehliyete kan sıçradığı görüldü.

OLAY ANINDA TORUNU ÇİZGİ FİLM İZLİYORDU

Öte yandan ismi öğrenilemeyen çocuğun olay anında çizgi film izlediği öğrenilirken, olay sonrasında cansız bedeni televizyonun karşısında bulundu.

Olay yeri inceleme ve cinayet ekipleri, yaşandığı bölgede inceleme başlattı. Savcılığın inceleme başlattığı olayın sebebi henüz belirlenemedi.

GAZİANTEP'TEKİ CİNNET OLAYINDA ÖLÜ SAYISI 4'E ÇIKTI

torun
Olay yerinde odasında bulunan
Muhammet Tunahan cenazeler çıktıktan
sonra amcasına teslim edildi.


Gaziantep'te meydana gelen cinnet olayında ağır yaralanan Firdevs Gürsoy kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, ölü sayısı 4'e çıktı.

Fatuh Mahallesi'nde Şeker Apartmanı'nın ikinci katındaki oğlu Kamil Gürsoy'un evinde cinnet getiren Kahraman Gürsoy (59), eşi Firdevs (51), gelini Hatice ve torunu Muhammet'i vurarak intihar etmişti. Hatice ve oğlu Muhammet olay yerinde, Kahraman Gürsoy ise hastanede hayatını kaybetmişti. Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan Firdevs Gürsoy da hayatını kaybetti. Olayın ardından polis geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Öte yandan, Hatice ve Kamil Gürsoy çiftinin 4 çocuğu bulunduğu, ismi öğrenilemeyen bir çocuğun olay sırasında okulda olduğu, diğer 3'ünün ise evde bulundukları öğrenildi. 3 yaşındaki Muhammet çizgi film izlerken dedesinin silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybederken, diğer kardeşleri Yunus Emre ile Kahraman Gürsoy'un başka odada bulundukları için olaydan kurtuldukları belirtildi.
Hatice Gürsoy ve oğlu Muhammet Gürsoy'un cenazeleri tabuta konularak, cenaze aracına yüklendi. Ailenin en küçük çocuğu Yunus Emre ile Kahraman Gürsoy ise komşuları tarafından evden çıkarıldı. Çocukların amcalarına teslim edileceği kaydedildi.gaziantep cinnet

TORUNUN İSMİ BELİRLENDİ

Öte yandan, Gürsoy'un öldürdüğü torununun isminin Muhammet olduğu öğrenildi.