BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,83
HABER /  MEDYA

Ahmet Hakan: Bu mesleği bırakırım

Ahmet Hakan bugünkü yazısında 'Ne için Sedat Peker ile evinde gizli gizli buluştun?' diye soran Cem Küçük'e sert bir yanıt verdi.

Abone ol

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Sedat Peker'in kendisine Ergenekon sürecini anlattığını iddia ederek, "Bundan bir kelime fazlasını işitirsen ben bu mesleği bırakırım..." diye yazdı.

SEDAT PEKER'LE EVİNDE BULUŞTU

Star gazetesi yazarı Cem Küçük ile Ahmet Hakan polemiği tüm hızıyla sürüyor. Dünkü yazısında Küçük, "Peki sen patronun Aydın Doğan’a dümdüz giden Sedat Peker ile 20 gün önce evinde neler konuştun acaba?" diye sormuştu.

Yazar, hedefindeki Ahmet Hakan'a Abdullah Öcalan ve Sırrı Süreyya Önder'e yakın olduğunu söylediği iş adamı Osman Kavala'nın alacaklarını tahsil etmek için tuttuğu Sedat Peker'le olan bağlantısını gündeme getirmişti.

İşte bu şok sorular Hakan'ı çileden çıkartmaya yetti. Bugünkü köşesinde Cem Küçük'ün yazısına iddialı bir cevap verdi. İşte  Ahmet Hakan'ın Sedat Peker ile ilgili Cem Küçük'ün sorusuna verdiği o yanıt:

AHMET HAKAN: PARALEL YAPI'NIN NASIL KUMPAS KURDUĞUNU ANLATTI

"Sedat Peker'le bundan yaklaşık bir ay önce görüştüm. Kendisi bana "Siz bir gazetecisiniz, size Ergenekon Davası'na nasıl sokulduğumla ilgili anlatacaklarım var" dedi. Ben de kendisini dinledim. Peker, Ergenekon dâhil çeşitli davalardan kesintisiz toplam 10 yıl boyunca hapis yatmış biri... Ergenekon'a adının nasıl karıştığını, kendisine Paralel Yapı'nın nasıl kumpas kurduğunu bana anlattı. Ben de öne sürdüğü iddiaların tümünü dinledim. Aramızda geçen konuşma bundan ibarettir. Bana inanmıyorsan, git Sedat Peker'e sor, "Ahmet Hakan'la ne konuştunuz" de. Bundan bir kelime fazlasını işitirsen ben bu mesleği bırakırım...

Cesim Parlak ve Halim Aydın diye iki kişiden söz ediyorsun. Kendilerini tanımıyorum, bilmiyorum. Kendileriyle hiçbir alışverişim olmadı. Bu iki ismin benimle ilişkisine dair yazdığın her şey baştan sona yalan, kara çalma ve iftira."