BIST 10.219
DOLAR 32,22
EURO 34,71
ALTIN 2.446,86
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Galatasaraylılar Derneğinin yeni başkanı belli oldu

Galatasaray'ın resmi kulüp internet sitesinden yapılan açıklamayla Galatasaraylılar Derneğinin yeni başkanının Fidel Berber olduğu duyuruldu.

Abone ol

Galatasaraylılar Derneği Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı'nda yapılan seçim sonucu, Fidel Berber ve ekibi 682 oy ile Başkanlığa ve kurullarına seçildi.

Galatasaray Kulübü'de resmi internet sitesinden şu tebrik mesajını yayımladı:

"Galatasaraylılar Derneğinin, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı sonucunda başkanlığa seçilen Fidel Berber'i ve kurullarındaki çalışma arkadaşlarını tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz."


Fidel Berber kimdir?
Fidel Berber, hayatını anlattığı bir yazısında kendisinden şu şekilde bahsetmiştir:

Ben Fidel Berber. 123 devresiyim, 1983-1992 yılları arasında Mektep’te parasız ve daimî yatılı olarak okudum. Beyoğlu’nda karma okuduk. Bodrumluyum. Galatasaray çok erken yaşlarımdan itibaren benim için hem aile hem de yuva oldu.

2002 yılında, 124 devresi Özlem Kıyat ile evlendim. 14 yaşında Müge isminde bir kızımız var. Profesyonel hayatla tanışmam da, birçok Galatasaraylı gibi öğrencilik yıllarımda turizm sektörüne girmem ile başladı.

Şirketi
Sonrasında İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat fakültesine girdiğim ilk yıl bir ağabey vasıtası ile turizmden tekstil sektörüne geçiş yaparak, kendi şirketim olan B-B Tekstil’i kurdum. Üniversite bitince, Galatasaray Üniversitesi’nde Avrupa Birliği yüksek lisansı programına katıldım. B-B Tekstil’de ağırlıklı olarak organik ve sürdürülebilir tekstil alanında faaliyet gösteriyoruz. Yurtdışında birçok marka ile iş birliği yapıyoruz.