BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Galatasarayın muhtemel 11i

Galatasaray'ı aşırı sıcak ve nem endişelendiriyor. Keita ve Leo Franco da kadroda.

Abone ol

Galatasasray, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bugün İsrail'in Maccabi Netanya takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Gölgede 38 derece olan hava sıcaklığından çok %75'e varan aşırı nem Rijkaard'ı korkutuyor.

Bloomfield Stadı'ndaki mücadele saat 19.40'da başlayacak ve Euro Futbol kanalından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Rus hakem Nikolay Ivanov yönetecek.

 Galatasaray ile oynayacağı maçı Tel Aviv'de Bloomfield Stadı'na aldıran Maccabi Netanya, Malta'nın Sliema Wandereres takımını kupa dışına itmişti.

KEİTA KADRODA
Sarı-kırmızılılarda Tobol maçlarının aksine, önemli oyuncuların Maccabi Netanya karşısında sahada olması bekleniyor. Performansları merakla beklenen Abdul Kader Keita ile Leo Franco da bu kez kadroda yer aldı

POLAT, MOR FORMAYA ÇÖZÜMÜ BULDU!
Galatasaray dün İsrail'de yaptığı son idmanı hafif bir çalışma ile tamamlarken gözler bugün ilk kez kaleye geçmesi beklenen Leo Franco'da idi. Antrenmanın sonuna yetişen başkan Adnan Polat'ı çalışmayı takip eden Türk futbolseverler sevinçle karşıladı. Mor forma için sitemde bulunan taraftarlara Polat, "Moru beğenmediyseniz sarı-kırmızı olanlardan alın" diye yanıt verdi.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Leo Franco, Servet, Gökhan, Hakan, Sabri, Barış, Mustafa, Ayhan, Kewell, Arda, Baros

MACCABİ NETANYA

Lifhsiz, Maabil, Digani, Fransman, Mahesha, Cohen, Okocha, Gazal, Yampulsk, Mugrabi, Saba