BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sadece bir çocuk kurtuldu

Tarsus'da iki otomobil kamyonla çarpıştı. Cesetler yollara saçıldı. Kaza yerinden gelen fotoğraflar dehşete düşürdü.

Abone ol

TEM Otoyolu'nun Mersin-Tarsus bölümündeki trafik kazasında 9 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kazada yaşamını yitiren Karael ailesinin Çorum'dan düğünden döndükleri öğrenildi.

AYNI YÖNDE İLERLEYEN KAMYONLARA ÇARPTILAR

Alınan bilgiye göre, Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Damlama mevkisinde, Pozantı istikametinden gelen 33 NZ 404 ve 57 DF 767 plakalı otomobiller, aynı yönde ilerleyen 38 FS 013 ve 38 ST 340 plakalı kamyonlara çarptı.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ

Kazada, 57 DF 767 plakalı otomobilde hayatını kaybedenlerin sürücü Ömer Kara (53) ile Nuray Kara (53), Yeliz Duru (32), Lübnan uyruklu Amne Joumana Merhı (62) ile Bilal Sıdanı (37) olduğu tespit edildi.

DÜĞÜNDEN DÖNEN AİLEDEN SADECE 4 YAŞINDAKİ MERVE KURTULDU

Kazada, 33 NZ 404 plakalı otomobilde ölenlerin ise sürücü Hikmet Karael (44), eşi Zeynep (35) ile çocukları Levent (17) ve Sedef Karael (11) olduğu belirlendi. Aynı araçta bulunan ailenin en küçük çocuğu Merve Karael'in (4) ise Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesinde tedavisi sürüyor.

Karael ailesinin, Zeynep Karael'in Çorum'da bulunan kardeşi Ramazan Yaman'ın düğün törenine katıldıkları ve dönüş yolunda kazaya karıştıkları öğrenildi.

KAZA YERİNDEN GELEN
FOTOĞRAFLAR TÜYLER ÜRPERTİYOR...

[PAGE]



 

[PAGE]



 

[PAGE]



 

[PAGE]




ARABA KELKİT IRMAĞINA DÜŞTÜ...
IRMAKTAN CESET TOPLANDI... DİĞER SAYFADA...
 

[PAGE]

  
ARABA KELKİT'E DÜŞTÜ 

Tokat'ın Niksar ilçesindeki bir başka trafik kazasında ise özel araç Kelkit ırmağına düştü, araçtaki 5 kişi öldü...

Sırrı Şimşek (55) yönetimindeki 60 RC 097 plakalı otomobil, Niksar-Reşadiye arasındaki Akıncılar köyü mevkisinde Kelkit Irmağı'nın kenarına devrildi.

Kazada, sürücü Sırrı Şimşek ile araçta bulunan Yayla Çağlar (58), Dursun Çağlar (68), Zöhre Çağlar (58) ve Cemal Güden (62), öldü.

Otomobilin, araçtakilerden haber alınamaması üzerine arama çalışması yapan sivil savunma ekipleri tarafından ırmak kenarında bulunduğu bildirildi.

İŞTE OLAY YERİNDEN YANSIYAN KARELER


 

[PAGE]

  

 

[PAGE]

  

 

[PAGE]

  

 

[PAGE]