BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,77
ALTIN 2.433,54
HABER /  SPOR

Galatasarayın Geretse cevabı

Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamalarıyla camiayı şaşırtan Gerets'e sarı kırmızılı yönetimin planı hazır.

Abone ol

Teknik Direktör Eric Gerets'le sözleşme yenilenmesi konusunu sezon sonuna bırakan Galatasaray Yönetimi, Kayserispor maçından sonra, "İstifa etmem, ancak Mayıs'ta yapılacak yeni sözleşme yeni şartlar gerektirir" diyen Belçikalı hocanın restini gördü.

Sarı - kırmızılı yönetim, Gerets'in bu açıklamalarını kendi arasında değerlendirdi, ancak geçen hafta alınan kararda değişiklik olmadı. Başkan Özhan Canaydın'ın, Gerets'le devre arası tatiline çıkmadan önce yeni bir görüşme yapması beklenirken, yönetimin yeni sözleşme konusunda genel olarak, 'Mayıs'a kadar bekleme' düşüncesinden vazgeçmeye niyetli olmadığı belirtildi.

Tekliflere açık!
Bu arada, Gerets'in söylediği opsiyonun sözleşmede bulunmadığı için geçerli sayılmadığı ve 'Aralık'ta sözleşme yapılır' şeklinde zorunluluğun olmadığı ortaya çıktı.
Belçikalı çalıştırıcının ise Ocak ayından itibaren teklifleri değerlendirmeye alacağı ifade edildi. Gerets'in, yönetimin Mayıs ayında sözleşme yapmak istemesi halinde yeni ücret ve şartlarda masaya oturacağı vurgulandı.

Haber: Erhan Telli
Kaynak: