BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.502,95
HABER /  GÜNCEL

Doktora chat kurşunu

İnternette chat sırasında tanıştığı evli kadının peşini bırakmayan doçenti kocası önce dövdü sonra kurşun sıktı.

Abone ol

SELÇUK Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi, Fizik Bölümü Öğretim Üyesi 40 yaşındaki Yrd.Doç.Dr. H.D., iddiaya göre internette chat yaparken tanıştığı evli 3 çocuk annesi kadının eşi 36 yaşındaki N.E. tarafından önce dövüldü, ardından da tabancayla dizinden vuruldu.

Konya Kadınhanı nüfusuna kayıtlı olan 4 çocuk babası öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. H.D., 5 yıl önce chat sırasında tanıştığı eşiyle tuhafiye dükkanı işleten 3 çocuk annesi 35 yaşındaki E.E. ile bir süre sanal ortamda sohbetini sürdürdü. Taraflar birbirlerine adres ve telefonlarını verdi.

İddiaya göre Yrd.Doç.Dr. H.D., E.E.’nin Konya Selçuklu’da bulunan tuhafiye dükkanına alışveriş bahanesiyle sık sık gidip gelmeye başladı. Kadının rahatsız olup durumu eşi N.E.'ye söylemesi üzerine, çift H.D.'yle görüşerek bir daha kendilerini rahatsız etmemesini istedi. Ancak Yrd.Doç.Dr. H.D. kadını izlemeyi sürdürdü.

VURULDU, HASTANEYE 4 SAAT SONRA GİTTİ
Bunun üzerine kadının eşi, geçen 8 Aralık günü sokak ortasında yakaladığı öğretim üyesini önce dövdü, ardından silahla bacağından vurarak yaraladı. Yrd.Doç.Dr. H.D., merminin dizinden çıkarılması için, olaydan 4 saat sonra hastaneye gitti. H.D. polisteki ifadesinde, önce trafikte seyir halinde iken bilmediği bir araçtan sıkılan kurşunla vurulduğunu söyledi. Yrd.Doç.Dr. H.D. daha sonra ifadesini değiştirerek, “Chatte tanıştığım bayanın evinin önünden geçerken beni çağırdı. İçeri girmek istemedim. Tam bu sırada kocası evden çıkarak beni önce darp etti. Ardından da silahla vurdu'' dedi.