BIST 10.617
DOLAR 32,25
EURO 35,04
ALTIN 2.490,87
HABER /  MAGAZİN

Mazhar Alanson Umre hastası

Küfürlü konuşmayı seviyor. 4 kere Umre'ye gitti.. Erdoğan'ı da takdir ediyor. Lakabı kasap. İşte Mazhar alanson..

Abone ol

Mazhar Alanson, Zaman Gazetesi’ne verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Alanson, Orhan Pamuk’un vatan haini ilan edildiği bir ülkede güler yüzlü olamayacağını, Neco’ya yapılanların terbiyesizlik olduğunu, Umre’ye gitmesinin AKP’li olduğu anlamına gelmemesi gerektiğini ve çocukken lakabının ’Kasap Mazhar’ olduğunu söyledi.

Çocukken de böyle nobran biri miydiniz?
Kavgacıydım. ’Kasap Mazhar’ derlerdi (Gülüyor). Hem cici çocuktum hem de sokağı tanırdım. Odasında oturup argo kelimeleri şarkısına koyan bir adam değilim. Onları bilirim de. 70-80’li yıllarda kendimi müziğe vermeseydim sağda ya da solda telef olur giderdim. Bir yerin ön saflarında kesin olarak yer alırdım. Direkt silahlı eylemin başında olurdum yani.

"Yandım Yandım"da konu edindiği gibi bütün yanmalar öz olarak aynı mıdır? 
Değildir. Bir daha ’yandım’ diye bir şarkı yazmadım ben. Orada Peygamberimiz için yandım. Bunda ne kötülük var, bunun nesini reklam yapayım. Israrla söylüyorum, tasavvuf hayranıyım.

Umre’ye gitmeniz neden çok konuşuluyor.
Hastasıyım. Dört kere Umre’ye gittim, Dönüşte, ’Bu benim AKP’li olduğum anlamına gelmez.’ diyorum. Ayrıca AK Parti’yi de çok takdir ediyorum, sosyal işler yapıyorlar. Başbakan’ın yerinde olsam yaşayamam, olamaz. Basında her gün aleyhinde bir şey çıkıyor. Allah kolaylık versin, ne zor bir iş.