BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,89
ALTIN 2.433,79
HABER /  SPOR

Galatasarayı yıkan ismin hikayesi

Galasaray'a 4 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Kayıp yetenek Taner Gülleri'nin hayat hikayesi çok ilginç.

Abone ol

Galatasaray'a dört gol birden atarak tarihi bir başarıya imza atan Kocaelispor adına ligde 13 golü olan 33 yaşındaki Taner Gülleri, meğer Galatasaray'a sempatisi varmış.

2002 yılında Sakaryaspor takımını taşırken kaza yapan otobüsün içinden sağ kurtulan, bu güne kadar iki kez gol kralı olan, "Taner Süper Lig'de iş yapamaz" denimiş bugüne kadar. 

Devre arasında maddi sıkıntılar nedeniyle Kocaelispor'dan kopma noktasına gelen ve "milli takımdan daveti hep bekledim, bekliyorum" da diyen bir isim.

KAZADAN SAĞ ÇIKTI

İşte bilinmeyen yönleriyle Galatasaray'ı yıkan, "Galatasaray'a sempatim var" diyen Taner Gülleri'nin anlattıkları:

"Sakaryaspor’un Sivas deplasmanına giderken geçirdiği trafik kazasında hayatta kalan futbolculardan biri de Taner Gülleri. Taner o kaza da nasıl kurtulduğunu şöyle anlatıyor: “2002 yılında Sivas maçına giderken kaza yapan otobüsün içinde ben de vardım. Beş arkadaşımız hayatını kaybetti. Eğer o gün hostes koltuğunda oturmuyor olsaydım büyük ihtimalle bugün hayatta olmayacaktım. “

İKİ KEZ GOL KRALI OLDU

Geçtiğimiz yıl Kocaelispor Süper Lig'e çıkarken gol kıralı olan Taner gülleri oynadığı futbol ve attığı gollerle eleştirilere cevap verdiğini söylüyor. Nedeniyse: "Sene başında 'Taner Süper Lig'de iş yapamaz" dediler. Şimdi çok mutluyum çünkübu eleştirilere cevap veriyorum, Geçen yıl Kocaelispor’da gol kralı oldum. ‘Süper Lig’de Taner oynayamaz’ dediler ama bugün attığım gollerle ve oynadığım futbolla bunun cevabını veriyorum. Sevinçliyim, gururluyum. Bu çıkışın 33 yaşında olması da kısmet. Önümde bir üç yıl daha var en iyisini yapmaya çalışacağım.”

SUÇU KENDİMDE ARIYORUM

Çok geç çıkış yaptığını ve asıl suçu kendinde aradığını söyleyen Taner Gülleri, Galatasaray'a sempatisi olduğunu ancak transfer olmak için yaşının geçtiğini söylüyor ve ekliyor "neden olmasın."
“Devre arasıtransfer dön eminde için dört büyük kulüp dışında üç, dört teklif aldım. Kocaelispor'da ekonomik sıkıntılar olduğu ve devre arasında yol ayrımına geldiğim bir gerçek. Benim bir ailem var ve iyi bir gelecek hazırlamalıyım. Ama sorunlar çözüldü ve Kocaelispor'da kalmaya karar verdim.  Kocaelispor’da şu an mutluyum. Kocaelispor’un benim hayatımda önemli bir yeri var ve bu takımın ligde kalması için elimden geleni yapacağım.

GALATASARAY'A SEMPATİM VAR

Biz ligde kalacağımıza inanıyoruz. Takım tutmam ama Galatasaray’a karşı bir sempatim var. Küçüklüğümden beri bu sempatimi kaybetmedim ama hiçbir zamanda 'Galatasaraylıyım' demedim. Ailemin Galatasaraylı olmasından dolayı bu sempatim hep oldu. Galatasaray’dan ya da diğer büyük kulüplerden teklif gelse çok heyecanlanırım. Yaşımın bu transfere izin vereceğini sanmıyorum ama neden olmasın.”

MİLLİ FORMAYI İSTİYORUM

Bugüne kadar milli takımın hiç bir kademesinde forma şansı bulamayan deneyimli futbolcu o günü beklelediğini şu sözlerle anlatıyor: "Formdayım ve gol atıyorum. O günü bekliyorum. Milli takımların herhangi bir ayağında görev yapmadım. Tek burukluğum milli formayı giyememek oldu. Şimdi milli formayı giyecek şansa sahip olduğumu düşünüyorum. Bunun için önümde bir fırsat var çünkü hem formdayım hem de gol atıyorum. Milli formayı giyemezsem bu benim içimde bir yara olur. Ben o günü bekliyorum ve inşallah bu onuru yaşarım. (Aydın Cingöz/Radyospor)