BIST 10.159
DOLAR 32,16
EURO 35,15
ALTIN 2.473,09
HABER /  SPOR

Galatasaraydan Edere tepki

Sarı-kırmızılı futbolcular, attığı golden sonra el kol hareketi yapan Eder'e tepki gösterdi.

Abone ol

Son dakika golüyle sonuçlanan 3-3 sonuçlanan Galatasaray-Konyaspor maçında, sarı-kırmızılı futbolcular, attığı golden sonra el kol hareketi yapan Eder'e tepki gösterdi.

Maçın 25. dakikasında Konyasporlu oyuncu Eder, attığı golden sonra Galatasaray yedek kulübesinin ve futbolcuların ailelerinin bulunduğu tribünün önüne gelerek sevincini yaşayınca, sarı-kırmızılı futbolcuların tepkisiyle karşılaştı.

Ümit Karan, el kol hareketleri yapan futbolcunun üzerine yürürken, yedek kulübesinden çıkan sarı-kırmızılı futbolcular da Eder'i hakeme şikayet ettiler. Eder, bu hareketinden sonra hakem Vedat Yüksel'den sarı kart gördü.

ARDA'DAN ŞOV

Galatasaray'ın Iliç ile 51. dakikada attığı ve 2-1 öne geçtiği golde, genç oyuncu Arda adeta şov yaptı.

Ceza alanında mükemmel hareketler yapan Arda, topu "al da at" dercesine Iliç'e bıraktı ve Sırp futbolcuya sadece vurmak kaldı. Taraftarlar da bu golden bir süre "Arda Turan" diye tempo tuttular. Genç oyuncu, 4 dakika sonra yine ceza alanında mükemmel hareketler yaparak golünü de atmasına karşın takımının galibiyetini sağlayamadı.

CİM BOM, 5. BERABERLİĞİNİ ALDI

Galatasaray, bu sezon Turkcell Süper Ligi'nde 8. maçında 5. beraberliğini aldı.

Bu haftaya kadar yaptığı 7 maçta 4 beraberlik, 2 galibiyet ve 1 de yenilgi alan Cim Bom, Konyaspor karşısında 5. beraberliğine imza attı. Galatasaray, bu sezon evinde de Gaziantepspor karşılaşmasından sonra 2. kez berabere kalarak 4 puan yitirdi.

AYHAN, İLK GOLÜNÜ ATTI

Takımı yenik durumdayken güzel bir gol kaydeden Ayhan Akman, bu sezon ligde ilk golünü attı. Arda Turan ise ligde 2. golüne ulaşırken, takımın en golcü futbolcusu olan Sasa Iliç de ligde 6. golüne kaydetti.