BIST 10.166
DOLAR 32,24
EURO 35,00
ALTIN 2.451,74
HABER /  SPOR

Gerets Hakandan vazgeçmedi

Galatasaray ile Konyaspor arasında yapılan maçta Gerets Hakan'ı ilk onbire koydu

Abone ol

Galatasaray ile Konyaspor arasında yapılan Turkcell Süper Ligi maçına sarı-kırmızılı taraftarlar, fazla ilgi göstermedi.

Ligde deplasmanda yaptığı Trabzonspor ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki FC Liverpool maçlarından puan çıkaramayan Galatasaray'ın, evinde yaptığı Konyaspor maçında tribünler dolmadı.

Özellikle yeni açık tribünde büyük boşluklar göze çarparken, Konyaspor'a ayrılan konuk takım tribünü de boş kaldı.

Teknik Direktör Erik Gerets, FC Liverpool maçından sonra eleştirilen Hakan Şükür'den Konyaspor maçında da vazgeçmedi.

Gerets, FC Liverpool maçının ikinci yarısında oyundan aldığı Mehmet Topal'ı Konyaspor maçının kadrosuna almazken, Cihan'ı ise yedek bıraktı. Belçikalı teknik adam, FC Liverpool maçının ikinci yarısında başarılı olan kadroyu, Konyaspor maçında da sahaya sürdü. Hastalığı geçen Japon oyuncu Inamoto ise Gerets tarafından yedek soyunduruldu.

Karşılaşmada, sakatlığı bulunan Ergün ve Necati forma giyemedi.

Galatasaraylı taraftarlar, son haftalarda eleştirilen teknik direktör Gerets'e destek verdi.

Kapalı tribündeki taraftarlar İngilizce olarak, "Seni seviyoruz Erik Gerets" yazılı pankart açtılar. Taraftarlar, yine eleştirilerin hedefi olan Cihan için de pankart açtı.

Maçtan önce futbolcuların birbirlerine sarılarak başarılar dilemesi dikkati çekti.

Galatasaray'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Hollanda'nın PSV Eindhoven takımının taraftarları da Konyaspor maçına geldiler.

İstanbul'a tur düzenleyen taraftarlar, üzerlerine Galatasaray formaları giyerek karşılaşmayı izledi. Hasan Şaş'ın isminin yazılı olduğu formaları alan taraftarlar, "Formaları aldığımız yerde yalnızca Hasan Şaş'ın forması kaldığı için onu aldık" dediler. PAF Ligi'ndeki maçta Galatasaray ile Konyaspor 1-1 berabere kaldı.