BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,07
ALTIN 2.475,50
HABER /  GÜNCEL

Şehit olacağını biliyordu

PKK üyelerince döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan onbaşının evinde yas!

Abone ol

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Davulcutepe bölgesinde arazi arama tarama çalışması sırasında terör örgütü PKK üyelerince döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan piyade komando onbaşı Halil İbrahim Aslan'ın, Kocaeli'nin Derince ilçesindeki ailesi, acı haberle gözyaşlarına boğuldu.

Fatih Mahallesi Armağan Sokak'ta oturan ev hanımı Nazife Aslan ile Bağkur'dan emekli baba Zihni Aslan'a oğullarının şehit olduğu haberi, 15. Piyade Tümen Komutanlığı ve Kocaeli Merkez Komutanlığı yetkililerince, doktor nezaretinde verildi.
Anne Nazife Aslan, oğlunun şehit olduğu haberiyle çok büyük üzüntü yaşadığını söyledi.
Halil İbrahim'in 5 aylık asker olduğunu ve askerliği çok sevdiğini ifade eden Aslan, “Oğlum askere koşar adımlarla gitti. Sanki dağı taşı sırtlar gibiydi” dedi.
Gözyaşlarını tutamayan acılı anne, terör örgütü mensuplarına da lanetler yağdırdı.
Bu arada Aslan ailesinin komşuları, Halil İbrahim'in, acemi birliğini tamamladıktan sonra iznini geçirmek için gittiği Derince'de sürekli şehit olacağını söylediğini ileri sürdüler.
Halil İbrahim Aslan'ın cenazesinin, yarın Derince Merkez Camii'nde öğlen namazının ardından düzenlenecek törenle toprağa verileceği öğrenildi.