BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,97
ALTIN 2.446,49
HABER /  SPOR

Yıldırım sabır ve destek istedi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ihtiyaçları olan şeyin sabır ve destek olduğunu söyledi.

Abone ol

Bazı futbol yorumcularını eleştiren Yıldırım, "F.Bahçe adını fütursuzca kullananlara verilecek en güzel cevap, tüm şubelerimizin branşlarında alacakları başarılardır" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ihtiyaçları olan şeyin sabır ve destek olduğunu belirterek, “Çünkü tepkileri
düşüncesizce gösterince, Fenerbahçe üzerinden haksız kazanç sağlayanların ekmeğine yağ sürülmüş oluyor” dedi.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin Ekim sayısındaki yazısında bazı futbol yorumcularını eleştirerek, "Futbol programlarındaki bazı meddahlar, Fenerbahçe aleyhine atıp tutmaya, bilmedikleri şeylerin yorumlarını yapmaya devam ediyorlar. Ne acıdır ki, Türkiye'de bu tür programların reytingleri artıyor. 100. yılında Fenerbahçe yönetimi tüm yapılanların farkındadır. Fenerbahçe adını fütursuzca kullananlara verilecek en güzel cevap, profesyonel futbol takımımız dahil, tüm şubelerimizin branşlarında alacakları başarılardır." diye konuştu.

Yeni transfer ettikleri futbolcuların adaptasyon süreçlerini tamamlıyor olmasının sevindirici olduğunu kaydeden Yıldırım, "Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen taraftarlarımızla birlikte yaşadığımız Randers galibiyeti, yeni oyuncularımızın en azından sıkıntılı dönemi geride bıraktığının önemli göstergesidir" dedi.

Başkan Yıldırım, 100. yıl hedefleri arasında bulunan 'Avrupa'da başarı' için şimdi UEFA Kupası'nda gruplarda mücadele edeceklerini vurgulayarak, "Bu mücadeleyi en iyi şekilde sürdürebilmenin yolu ise daha fazla çalışmak, eksiklerimizi bir an önce tamamlamaktır. Başta da bahsettiğim gibi camiamızın sabır ve desteği devam ettiği müddetçe, Fenerbahçe olarak istediğimiz alabileceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Tüm yönetici arkadaşlarımızla birlikte 100. yılımız için üretilmiş projelerin hayata geçirilmesi için sabırsızlanıyoruz. Bir süre sonra bunların neler olduğunu açıklayacağız." şeklinde konuştu.