BIST 10.201
DOLAR 32,34
EURO 34,98
ALTIN 2.387,25
HABER /  GÜNCEL

Galatasarayda yaprak dökümü

Mehmet Topal'ın Valencia'ya transfer olmasının dışında 4 futbolcu daha takımdan ayrılmanın yollarını arıyor!

Abone ol

Galatasaray’da yaprak dökümü Mehmet Topal’la birlikte başladı.

Başarısız geçen sezonun ardından büyük tepki toplayan sarı-kırmızılı futbolcular, çeşitli nedenlerle ‘ayrılık kararı’ verirken, Mehmet Topal’ın gitmek için alacağı paradan vazgeçmesi yaşanan huzursuzluğun dışa vurumu şeklinde yorumlandı.

Başkan Adnan Polat’ın geçtiğimiz dönemlerde ısrarla, “Avrupa’da bir kupa kaldırmadan oyuncularımızı bırakmayız” şeklindeki açıklamasına karşın, Topal’la başlayan ayrılık rüzgârının ligin sona ermesiyle üst seviyelere çıkacağı bildirildi. Durumu en fazla merak edilen isimlerin başında gelen kaptan Arda Turan’ın da benzer bir davranışta bulunacağı ve gelecek hafta Başkan Polat’tan izin isteyeceği öğrenildi.

Florya’ya veda edecek isimlerden biri de Servet Çetin. Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın kulübeye mahkum ettiği tecrübeli futbolcu da veda için bonservisinin düşürülmesini bekliyor. Servet, Avrupa’ya açılma düşünü gerçekleştirmek için yönetimden bu konuda indirim bekliyor. Kaptan Arda ve Servet’in yanı sıra, Ayhan ile Barış’ın da gelen teklifleri değerlendirecekleri vurgulandı.

Sarı-kırmızılı yönetimin, bu oyunculardan gelecek bonservis bedelleriyle, “Kadrom kalitesiz” diyen Rijkaard’ın istediği takviyeleri yapacağı ifade edildi.

GİTMENİ İSTEMEZDİM

Florya’da, Mehmet Topal için veda töreni düzenlendi, pasta kesildi. Başkan Adnan Polat, milli futbolcuya bir teşekkür plaketi verirken, “Gitmeni arzu etmiyordum. Performansını bütün kamuoyu biliyor. Hizmetlerin için sana teşekkür ediyorum. İnşallah bizi iyi temsil edeceksin” dedi. Yıldız oyuncu ise “Galatasaray forması giydiğim sürece görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Umarım bunu başarmışımdır” diye konuştu. Bu arada Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile takım arkadaşları Aykut ve Neill de, Mehmet Topal’a başarı diledi