BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,69
ALTIN 2.411,88
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'da kaos

Galatasaray'ın başarışı oyuncusu Lucas Neill ülkesine dönmek isterken, Boşnak yıldız Misimoviç de yönetimden özür beklediğini ifade etti.

Abone ol

 
Galatasaray'da taraftarın gözbebeği olan Avustralyalı yıldız Lucas Neill sinyalleri verirken, Boşnak oyuncu Misimoviç ise, kadro dışı kaldığı için özür beklediğini ifade etti.

TEKLİF KAFASINI KARIŞTIRDI

Sarı-Kırmızılı takımın başarılı defans oyuncusu Lucas Neill, football Plus adlı dergiye, ükesine dönmek ve futbolu ülkesinde bırakmak istediğine dair açıklamalarda bulundu.32 yaşındaki oyuncu, ülkesinin takımlarından Sydney Wanderers'ın kendisi ile ilgilenmesinden sonra ciddi olarak Avustralya'ya dönmeyi düşündüğünü itiraf etti.

Galatasaray forması ile bugüne kadar 34 maça çıkan ve 1 gole sahip olan Neill, "Artık ülkeme dönmek ve A League'de forma giymek istiyorum. Her zaman Avustralya futboluna destek vereceğim ve futbolu da kendi ülkemde bırakmayı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

MİSİ ÖZÜR BEKLİYOR


Öte yandan kadro dışı bırakılan ve A2 takıma gönderilen Boşnak yıldız Misimoviç ise, Teknik Direktör Hagi ve Galatasaray Yönetimi'nden özür beklediğini dile getirdi.''Galatasaray yönetimi ve yetkilileri benden özür dilemelidir'' çağrısında bulunan Misi şöyle devam etti:

"Öncelikle gelinen bu noktada benim bir suçum yok. Herhangi bir hata ya da yanlış yapmadığımı düşünüyorum. Milli Takım’dan döndükten sonra Adnan Sezgin bana ‘Hagi senden memnun değil’ dedi ve kadro dışı bırakıldım. Saygısız ya da disiplin dışı bir davranışta da bulunmadım. Hatam yokken düştüğüm bu durumdan sorumlu değilim, özür bekliyorum. Beni bu duruma sokanların benden özür dilemesi gerekiyor. Yanlış yerde oynatılmama rağmen elimden geleni yaptım. Ayrıca iyi oynadığımı da düşünüyorum." dedi.

HERŞEY TRABZONSPOR MAÇINDA BAŞLADI

Hagi’yle Misi arasındaki köprüler, Bosnalı’nın kafile otobüsünde yenilgiye rağmen gülmesiyle atıldı.

Her şey Trabzon’da kaybedilen üç puan sonrasında başlamıştı... Misimovic oyundan alınmasına tepki göstermiş, yedek kulübesi yerine direkt soyunma odasının yolunu tutmuştu. İşte bu durum da Hagi’yi oldukça Öfkelendirmişti. Maçtan sonra takım otobüsüne üzgün ve sinirli binen Hagi’nin Misimovic’i o durumda bir de gülerken gördüğü ve bu yüzden iyice çileden çıktığı belirtildi