BIST 10.071
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.409,07
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'da futbolculara doping

G.Saray, Bursa yenilgisiyle ligde 2. yarı için de umutlar azalınca, Türkiye Kupası’na yoğunlaştı.

Abone ol

Kupanın kaldırılması halinde verilecek 1 milyon 750 bin dolarlık ödülün tamamı oyunculara dağıtılacak

İlk 4 hedefini iyice sekteye uğratan Cimbom, Avrupa vizesinin en kestirme yolu olan Türkiye Kupası hedefine ulaşabilmek için ‘yasal doping’ kararı aldı. Sezonu kurtarmanın kupadan geçtiğine inanan yönetim prime de zam yaptı.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Çeyrek finalde dişli G.Antep’le karşılaşacak olan Sarı-Kırmızılılar, tur geçilirse yarı finalde Beşiktaş’la eşleşme ihtimalini de göz önüne alıp kupa şampiyonuna verilecek 1 milyon 750 bin dolarlık ödülün tamamını takıma prim olarak dağıtmaya karar verdi.

100’ER BİN DOLAR ALACAKLAR

Bu yolla takımın motivasyonunu en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen yöneticiler, tarihin en başarısız sezonunu geçiren futbolcuları kupaya şartlandırmayı amaçlıyor. Yeni sezonda Arena’da mutlaka Avrupa maçları oynamak isteyen yönetim adam başı 100’er bin dolar dağıtacak. Ligde aldıkları yarayı ancak bu şekilde kapatabileceklerini düşünen yöneticiler kupa için de seferberlik ilan etti. Sarı-Kırmızılılar, perşembe günü ilk ayağını deplasmanda oynayacakları Gaziantepspor maçında takımı yalnız bırakmayacak.