BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,68
ALTIN 2.392,82
HABER /  MAGAZİN

Arkadaşları Foster'ı böyle anlattı!

Sevenleri ve dostları ünlü sunucu için çeşitli yorumlar yaptı. İşte o isimler ve yaptıkları yorumlar...

Abone ol

Yok Böyle Dans yarışmasının çılgın yarışmacısı ölümü ile herkese şok yaşattı. Twitter sayfasında, twitlerde en çok geçen kelimelerin sıralandığı 'trend' listesinde, Defne Joy Foster, dünya çapındaki listeye de girdi

Ölümünün ardından ise sevenleri ve dostları önemli açıklamalar yaptı.

TOLGA KAREL

Defne Joy Foster'ın ölümünden saatler önce Foster'le eğlence kulübüne giden ünlü oyuncu Tolga Karel gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı..

Kimseyle konuşmayan ünlü oyuncu Medyatava'ya gözyaşları içinde şunları anlattı;

"İnanamıyorum... Böyle bir şey olamaz. Kendimi çok kötü hissediyorum. Bu kadar güzel ve iyi bir insan ölmüş olamaz. Dün gece beraber eğlenmeye gittik, son derece keyifli ve iyiydi. Gece boyunca hiçbir anormal durum yoktu. Bir süre sonra o ayrıldı... Ayrılırken eve gidip dinlenmesini söyledim ve ayrıldık. Sabah haberi duyduğumda inanamadım. Ellerim kırılsaydı da onu dün gece eve yalnız göndermeseydim."

TAN SAĞTÜRK

Biraz önce doktorunun açıklamasını okudum. Biz yıllardır bu işin içindeyiz. 30 yıldır ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyoruz. Bu durumun dansla ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Herkes şok içinde. Hepimiz için aileden birisi gitti. Biraz sonra toplanacağız zaten. Böyle günlerde bir arada olmak gerekiyor. Çok üzgünüm.

NİLGÜN BELGÜN
 
Çok acı bir günümdeyim. Hala şoktayım. Defne çok iyi kalpli bir kadındı. Gerçekten, o görüntünün altında naif bir kız vardı. Yakından tanıdığınızda çok farklı olduğunu görüyorsunuz insanların. Onu yakından tanıyınca bin kat daha çok sevdim. Yarışmada ben elenirken ikimiz kalmıştık. Boynuma sıkı sıkı sarılıp söylesene sana gelen SMS'ler bana da gelsin dedi. O kadar sahici bir kızdı. Ailemden birini kaybetmiş gibiyim. Çok üzgünüm.

İNCİ TÜRKAY

Hepimizin başı sağolsun. Çok üzülüyorum. Şok geçiriyorum. Daha dün akşam üzeri Nişantaşı'nda gördüm Defne'yi. 4 yıl kadar gecemiz gündüzümüz birlikte geçti. Gerçekten çok mutluydu. Bana bir sır verdi dün. Survivor'a katılacağım dedi. Çok eğleniyorum bu programlarda dedi. Her zaman yaşam enerjisiyle dolu bir kızdı. Dün gördüğümde yanında kocası da vardı. Bak bu dans yarışması beni ne yaptı dedi. Çok espriliydi. Mutluydu, çok mutluydu, çok neşeliydi. Bir anne olarak hakikaten çok üzgünüm. Defne'nin annesine de sabır diliyorum. Dün eşiyle el elelerdi Nişantaşı'nda. Sabahın erken saatlerinde öğrendim. Çok üzgünüm.