BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,10
ALTIN 2.469,84
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'da Fatih Terim dönemi bitti

Galatasaray'da yönetim kurulu toplantısının ardından Teknik Direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasına karar verildi. Haberi Florya'da idman sırasında aldığı söylenen Terim'in halefinin kim olacağı konusunda ise henüz net bir bilgi yok.

Abone ol

Galatasaray'da yönetim kurulu toplantısının ardından Teknik Direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasına karar verildi.

Galatasaray Yönetim Kurulu, 'İmparator' lakaplı tecrübeli teknik adam ile ilgili karar vermek için akşam saatlerinde Türk Telekom Arena Stadı'nda biraraya geldi.

2 saat süren Yönetim Kurulu toplantısından Fatih Terim ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Fatih Terim'in haberi Florya'da takımın akşam idmanı sırasında öğrendiği belirtilirken, önümüzdeki saatlerde kulübün resmi internet sitesinden ayrıntılı bir açıklama yapılması bekleniyor.

Aysal: En iyisini buluruz

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal bugün bir sponsorluk anlaşmasının imza töreninde Fatih Terim'in durumuyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı.

Aysal, 'Önümüzdeki 24 veya 48 saat içinde bir karar alınacaktır' demiş, Terim ile yolların ayrılması olasılığı için de 'Hiçbir teknik direktörle görüşme yapmadık. Ancak bir karar alınırsa hemen görüşmeler yapılır. Gerekirse en iyi yerli, ya da yabancı profesyoneller bulunabilir' demişti.

Galatasaray ile birlikte Milli Takım'ın da teknik direktörlüğünü yapan Terim'in kariyerine Milli Takım'da devam etmesi bekleniyor.