BIST 10.236
DOLAR 32,21
EURO 34,71
ALTIN 2.443,62
HABER /  SPOR

Galatasarayda Baptista harekatı

Aslanlar Baptista'yı almak için her yolu deniyor. Yönetim ısrarlı...

Abone ol

Real Madrid ile pürüzleri çözmeye çalışan Galatasaray Yönetimi, Brezilyalı yıldızı renklerine bağlamak için her yolu deniyor.
     
     Bonservis sıkıntısı
     
Bir yabancı forvet alarak, transferi noktalamayı amaçlayan Sarı-Kırmızılılar, Julio Baptista’yı kadrosuna katmak için tüm imkanlarını kullanıyor.

Real Madrid’in gelecek sezon kadroda düşünmediği Brezilyalı yıldız için İspanyol ekibiyle temasa geçen Galatasaray, bonservis problemini ortadan kaldırırsa, bir dünya yıldızını renklerine bağlayacak. Lincoln’ün çok istediği Kuranyi’den, yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen Cim Bom, Baptista için İspanyollar’ın kiralama teklifine sıcak bakmaması üzerine bonservis sorununu çözmeye çalışıyor.
     
     Aslan’a sıcak bakıyor
     
Copa America finalinde dün gece Arjantin’e karşı Brezilya Milli Takımı formasını giyen sambacı forvetin de Sarı-Kırmızılı ekipte kariyerini sürdürmeye sıcak baktığı kaydedildi.

Almanya kampı sona ermeden 26 yaşındaki golcünün işini bitirmeye çalışan Galatasaray yönetimi, Real’in Sportif Direktörü Mijatovic ile yaptıkları ve kıran kırana geçen pazarlıkta 10 milyon Euro’luk bonservis bedelinde indirim talep etti. Feldkamp’ın da güçlü fiziği ve müthiş tekniğiyle hem orta saha hem ileri uçta görev alabilen bu oyuncuyu çok istediği kaydedildi.