BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Otomobilde infaz dehşeti

Ootomobilde iki arkadaşa yapılanlar kanınızı donduracak...

Abone ol

Adana'da oto lastik tamircisi Mehmet Yılmaz (35) ile inşaatlarda çalışan arkadaşı Ahmet Adıgeçen (31), otomobil içinde tabancayla başlarına sıkılan kurşunlarla öldürüldü. Olayı öğrenen Buket Adıgeçen (20), “Benim doğum günüm eşimin ölüm günü oldu. Yarın da evlilik yıldönümümüzdü'' diyerek sinir krizleri geçirdi.
     
Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yunusoğlu köyünde önceki gece saat 23.00 sıralarında nehir kıyısında parkedilmiş 01 BK 692 plakalı otomobilde iki erkek cesedi gören köylüler jandarmaya haber verdi.
     
Olay yerine giden jandarmanın yaptığı araştırmada otomobil sahibi Yılmaz'ın ve arkadaşı Adıgeçen'in tabancayla başlarına ve boğazlarına ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi.
     
Yılmaz ve Adıgeçen'in cesetleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Eşinin öldürüldüğünü öğrenip hastaneye gelen Buket Adıgeçen, sinir krizi geçirdi. Tabuta sarılmak isteyen Adıgeçen, “Benim doğum günüm, kocamın ölüm günü oldu.

Yarın da evlilik yıldönümümüzdü. 1 yıl oldu evleneli. Ahmet'im kanın yerde kalmayacak. Ahmet'imin kanlı gömleğini bana verin. Ahmet'im sensiz nasıl yaşarım? Beni de yanına al Ahmet. Bırakma beni'' diyerek ağladı.
     
Evli ve 2 çocuk babası Mehmet Yılmaz'ın yakınları da Cumhuriyet Savcısı'na şüphelendikleri bazı kişilerin isimlerini verdi.
     
Jandarma ve polis, çifte cinayeti aydınlatmak için işbirliği içinde araştırmalarını sürdürüyor.