BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,01
ALTIN 2.511,05
HABER /  SPOR

Beşiktaşı Tello kurtardı

Avusturya kampında Hamburg'la karşılaşan Beşiktaş rakibiyle yenişemedi.

Abone ol

Beşiktaş, Hamburg ile Avusturya'nın Tirol bölgesinde bulunan Worgl kasabasındaki Sportzentrum Worgl Stadı'nda oynadığı maçta 1-1 berabere kaldı.

Avusturya kampında ikinci hazırlık maçına çıkan Beşiktaş, Hamburg ile karşılaştı. Maçın ilk yarısı 41. dakikada Sanogo'nun attığı golle Hamburg'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Beşiktaş, ikinci yarıda oyuna giren yeni transfer Tello'nun 48. dakikada attığı golle eşitliği sağladı.

55. dakikada Gökhan Zan sakatlanarak yerini İbrahim Kaş'a bıraktı. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi. Maçta sakatlanan Gökhan Zan'ın durumu yarın yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak.

Sağlam zaman istedi

Maçın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, ilk ciddi hazırlık karşılaşmalarını oynadıklarını belirterek, oyunun genelinde olumlu şeyler yaptıklarını söyledi. Henüz yolun başında olduklarını ifade eden Sağlam, "Kendi oyun anlayışımızın takıma yerleşmesi için çok daha zamana ihtiyacımız var. Ancak başlangıç için iyi bir karşılaşma oldu" dedi.

Tello çok mutlu

Beşiktaş'ın tek golünü atan yeni transfer Şilili futbolcu Tello ise, bir futbolcunun yeni takımında ilk maçı hazırlık maçı olsa da gol atmasının önemli olduğunu belirterek, gol attı için mutlu olduğunu söyledi.