BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Volkan maziyi arıyor

Fenerbahçeli Volkan özlenen Volkan'ı sahada göstermek için çalıştığını söyledi.

Abone ol

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, işine dört elle sarıldığını, özlenen Volkan'ı sahada göstermek için çalıştığını söyledi.

Volkan, Fenerbahçe TV'ye yaptığı açıklamada, "Her futbolcuda olduğu gibi zaman zaman bizde de performans düşüklükleri yaşanıyor. Burada çevreden etkilenmemeye çalışsanız da olumlu telkinlerin moralinizi artırmaya büyük katkısı oluyor" dedi.

Yoğun ve zor bir kamp dönemi geçirdiklerini, ancak bu çalışmaların karşılığını ligde alacaklarını ifade eden Volkan, takımdaki diğer kaleci Serdar ile yaşadıkları rekabet konusunda ise "Serdar ile çok iyi arkadaşız. Aramızda büyük ama tatlı bir rekabet var. Hangimiz iyiyse kalede onun oynaması gerekiyor. Tabii ki her oyuncu ilk tercih olmayı ister, hep sahada ilk tercih edilen olmak ister. Ama herkesin de bireysel özellikleri farklı. Belli maçlara göre motivasyonları farklı. Bu konularda takdir hocamızın. Ben oynamasam da oynasam da Serdar için elimden geleni yapacağım. Onun en yakın destekçisi benim" şeklinde konuştu.

Geçen sezon Sivasspor'da kiralık oynayan sarı-lacivertlilerin genç futbolcusu Gürhan Gürsoy ise en büyük dileğinin Şampiyonlar Ligi'nde takımına maç kazandırmak olduğunu vurguladı.