BIST 10.503
DOLAR 32,29
EURO 35,04
ALTIN 2.474,27
HABER /  SPOR

Cimbom tad vermedi

Galatasaray'da yenilerden Volkan Yaman oynadı. İkinci yarı iti takım da uyuttu.

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Brezilyalı yıldız Lincoln'e yine forma vermedi. Yeni transferlerden sadece Volkan Yaman'ın şans bulduğu maçın ilk yarısı, ikinci devreye oranla daha hareketli geçti. 13. dakikada Hasan Şaş sağdan ortaladı, Ümit Karan kale önünde ıskaladı. Arkada bekleyen Necati'nin dokunduğu top yandan auta çıktı.

27'de Galatasray kalecisi Aykut rakip takımın iki önemli atağında kritik kurtarışlarıyla gole izin vermedi ve Young Boys önünde devleşen Orkun'a "Rekabete hazırım" mesajı verdi. Daum, Mondragon ve Ümit Özat gibi tanıdık isimlerin takımı Köln, 30. dakikada oldukça şanslıydı. Tomas'ın ceza sahası dışından attığı sert şut üst direkten geri geldi. 37'de Ümit Karan'ın şutu Galatasaray'ın eski file bekçisi Mondragon'da kaldı. İlk yarıda hakemin verdiği bir su molasından sonra devre golsüz sona erdi.

İKİNCİ DEVRE UYUTTU!
İkinci devreye Hasan Şaş'ın yerine Sabri girdi. Her iki takım da sıcağın etkisiyle oyundan düştü. Maçın hakemi 70. dakikada futbolculara su molası vermek zorunda kaldı ancak bu molalar futbolcuların susuzluğunu kesemedi. Özetle; Galatasaray'ın eskilerden kurulu kadrosuyla 2. lig takımı Köln önünde sergilediği futbol, izleyenlere keyif vermedi.