BIST 9.790
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.431,20
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Galatasaray'da ayrılık: Resmen veda etti

2019 yılından bu yana Galatasaray forması giyen ve sözleşmesi, sona eren Şener Özbayraklı, yaptığı açıklamayla Sarı-kırmızılı kulübe veda etti. Süper Lig ekibi Başakşehir, Şener Özbayraklı'yı kadrosuna kattığını açıkladı.

Abone ol

Süper Lig'de bu sezon Beşiktaş 'ın ardında ligi 2. sırada bitiren Galatasaray 'da başkanlık seçimleri konuşulurken sözleşmesi biten futbolcuların da geleceği büyük merak konusu oldu. Bu isimlerden biri de Şener Özbayraklı'ydı...

Tecrübeli futbolcu sosyal medya hesabından Galatasaray'a veda ettiğini açıkladı. 31 yaşındaki sağ bek bu sezon Galatasaray ile 14 maça çıktı ve 2 asistlik performansa imza attı.

Başakşehir'e transfer oldu
Ayrılık açıklamasından kısa süre sonra deneyimli oyuncu, Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir ile anlaşmaya vardı. Başakşehir, Şener transferini resmen açıkladı.

Başakşehir'den yapılan açıklama şu şekilde:

Kulübümüz, serbest statüde olan milli futbolcu Şener Özbayraklı’yı iki yıllığına kadrosuna kattı. Başarılı defans oyuncusunun imza töreninde CEO’muz Mustafa Eröğüt yer aldı. Uzun yıllar Türkiye’nin önemli kulüplerinde oynayan milli futbolcu Şener Özbayraklı’ya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz.