BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.395,82
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray’a ağır eleştiri

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-off Final maçı olan Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe karş...

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-off Final maçı olan Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe karşılaşmasında çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı.
Uslu’nun kulübün resmi internet sitesinden yaptığı yazlı açıklama şu şekilde:
“Önemli değil. Niye önemli değil, biz spor hayatında bunları yaşadık. Galatasaray’ın idarecileri yaşamadı bunları. Yanlış işler yaptılar. Operasyon yaptılar. Provokatör insanları topladılar. Aynı kişi maalesef çok önemli bir atletin oğlunun olduğunu öğrendim. Yazık, yazık. Babasının kemikleri sızlıyordur. Girişte tartaklamalar oldu. Bu arkadaş yine ordaydı. Bunlar tamamen operasyon. Maalesef Galatasaray yönetimi ve başkanı karar almışlar. Bizim gerekli haklarımızı... Arkadaşlarımız gitmezsek yanlış anlaşılır dediler. Normal şartlarda başka türlü gelirdik, gelseydik zaten harp gibi bir şey, böyle bir şey olmaz. Fenerbahçe için Sayın Başkan nasıl diyor; Biz Fenerbahçe sevgisi ile ölsek de problem olmaz. Bazı insanlar da var. Benim teşhis ettiğim; gereğini yapacağız. Bunların hepsinin sorumlu Galatasaray yönetimi. Bir kız basketbol maçını bu hale getirdiler. 2-3 tane profesyonele teslim olmuş yönetimi var Galatasaray’ın. Ergun bey oradaydı. Hemen cevap verirler, versinler. Devam etsinler. Bu tarihe geçen olaydır. Her şerde bir hayır vardır diyorum. Biz onları futbolda basketbolda da Çok iyi ağırladık. Benchlerin arkasına oturdular. En ufak bir yanlış seyircimiz yapmadı. Bu terbiyesizliği unutmayacağız Unutturmayacağız. Canımız sağolsun. Emniyet müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Polis, benchin arkasında da koruruz dedi. Ama onlar, yönetim kurulu kararı aldık. Biz sizi oturtturmayacağız dediler... Federasyon başkanı da terbiyesizliğe alet oldu. Bunu da unutturmayacak Fenerbahçeliler. Çok ayıp işler oldu. Federasyon yetkilisi yanlış olduğunu bile bile ‘evet’ dedi. Burada polis bir şey yapamıyor. Kulüp istemediği için 3 kat üste oturttular. 3 bin kişinin arasından çıkarttılar bizi. Çıkarken küfürler, paralar, taşlar çakmaklar… Bu Aziz Yıldırım korkusu. Aziz Yıldırım gelecek diye bu operasyon hazırlanmış. Hiçbir konuya girmeden efendi, gibi bir şeyler yapmaya çalıştık. Galatasaray bu yanlışı yaptı. Bize para gösterenler vs. Onları Allah’a havale ediyoruz. Başka yerler de havale edeceğiz."
(İHA)