BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.435,71
HABER /  MAGAZİN

Heidi Klum'un yeni fotoğrafı olay oldu!

Ünlü model Heidi Klum instagram hesabından paylaştığı fotoğrafı ile sosyal medyada büyük dikkat çekti.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Victoria's Secret markasının vazgeçilmez yüzlerinden biri olan Alman ünlü model Heidi Klum instagram hesabından yayınladığı fotoğraflar ile dikkat çekti.

Ünlü iç giyim markası Victoria's Secret'ın bir dönem en önemli modellerinden biri olan Heidi Klum sosyal paylaşım sitelerinden yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekmeye devam ediyor. Son zamanlarda gerek sevgilisi gerek eski eşi ile magazin basınına yakalanarak gündeme bomba gibi düşen ünlü model Heidi Klum instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile sosyal medyada da ilgi odağı oldu.

1.20140505162242.jpg

America's Got Talent adlı yarışma programında şu an jürilik yapan eski model Heidi Klum turuncu bikinisi ve pembe maxi eteği ile görüntülenirken ünlü modelin elinde dondurma dikkat dikkat çekti. 1 Haziran'da 41. yaş gününü kutlayacak olan ünlü model Heidi Klum'un kusursuz vücudu ve karın kasları dikkat çekti.

2.20140505162506.jpg

Elindeki dondurmayı yalarken çektirdiği fotoğrafları instagram hesabından yayınlayıp fotoğrafının altına 'Yummy' etiketini yazan ünlü model takipçilerinden binlerce beğeni toplarken sosyal medyada da büyük dikkat çekti. Ünlü model ayrıca çocukları ile birlikte çektirdiği ayak fotoğrafları ile beğenide toplarken skandalları ile gündeme gelen güzel model yeni fotoğrafı ile dikkat çekti.