BIST 9.530
DOLAR 32,43
EURO 34,74
ALTIN 2.479,26
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Galatasaray yeni golcüsünü buldu! İşte Terim'in yeni prensi

İngiliz basını, Bafetimbi Gomis'in gönderilmesinin ardından forvet mevkiinde sıkıntı yaşayan Galatasaray'ın gözlemci ekibi Ganalı golcü Richmond Boakye'yi izliyor.

Abone ol

Bafetimbi Gomis'in Al Nasr'a gönderilmesinin ardından forvet sıkıntısı yaşayan Galatasaray'da santrfor bölgesi için sürpriz bir isim gündeme geldi. Anthony Modeste'nin transferini gerçekleştiremeyen Sarı Kırmızılılar'ın Kızılyıldız forması giyen Richmond Boakye'yle yakından ilgilendiği iddia edildi.

YAKIN TAKİP
Ada'da yayım yapan ClubCall isimli internet portalı, ara transfer döneminde kadrosuna bir golcü takviyesi yapması beklenen Aslan'ın Boakye'nin peşinde olduğunu yazdı. Haberde Galatasaray'ın gözlemci ekibinin Kızılyıldız'ın Partizan'la karşılaştığı derbi karşılaşmasını Belgrad'da canlı izlediği ifade edildi. Gözlemcilerin bu maça gidiş nedeninin ise 25 yaşındaki Ganalı golcüyü yakından izlemek olduğu kaydedildi.

BİRÇOK KULÜP İZLİYOR
Öte yandan golcü futbolcuyu izlemek için Borussia Dortmund, Genoa, SPAL, Pescara, Fiorentina, Villarreal, Real Valladolid, Getafe, Las Palmas ve Lille'in de maça gözlemcilerini gönderdiği öne sürüldü.

2,5 MİLYON ERUO'YA TRANSFER OLMUŞTU
Boakye, Jiangsu Suning'den bu yaz 2,5 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında Kızılyıldız'ın yolunu tutmuştu. Boakye, Jiangsu Suning'den bu yaz 2,5 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında Kızılyıldız'ın yolunu tutmuştu.

3 MAÇTA 3 GOL
Sağ ayağını kullanan Boakye, bu sezon çıktığı 3 resmi maçta fileleri 3 kez havalandırma başarısı gösterdi.