BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Galatasaray Trabzon derbisine hazır!

Hamburg maçının ardından futbolcular ve teknik ekip Trabzon maçı için antreman yaptı.Sarı-kırmızılı ekip akşam Trabzon'a gidecek.

Abone ol

UEFA Kupası 4. tur ilk maçında, deplasmanda Almanya'nın Hamburg takımı ile 1-1 berabere kalarak avantaj yakalayan Galatasaray'da, gözler Trabzonspor maçına çevrildi.

Sarı-kırmızılı takım, Turkcell Süper Lig'de 15 Mart Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde başladı.

Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Hamburg karşısında forma giyen oyuncuların, aerobik koşunun ardından sağlık merkezindeki terapi seanslarıyla programlarını tamamladıkları, diğer futbolcuların dar alanda teknik bir çalışma yaptıkları bildirildi.

Sakatlıkları bulunan Servet, Mehmet Topal, Linderoth ve Emre Güngör'ün salonda, Murat Akça'nın ise sahada, fizyoterapistler eşliğinde çalıştıkları kaydedildi.

Galatasaray, yarın sabah yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak, akşam saatlerinde de uçakla Trabzon'a gidecek.