BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,59
ALTIN 2.390,46
HABER /  DÜNYA

Galatasaray İzmir’de

Galatasaray, İspanya’nın Malaga ekibiyle bu akşam oynayacağı özel karşılaşma için İzmir’e geldi. Adnan Menderes Havalimanı’nda Galatasaray k...

Abone ol

Galatasaray, İspanya’nın Malaga ekibiyle bu akşam oynayacağı özel karşılaşma için İzmir’e geldi. Adnan Menderes Havalimanı’nda Galatasaray kafilesini coşkulu taraftar grubu karşıladı.
Galatasaray, Opel Dostluk Maçı’nda Malaga ile bu akşam saat 20.30’da İzmir Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Fatih Terim teknik direktörlüğünde, Burak Yılmaz, Drogba, Sneijder, Selçuk İnan ve yeni transferi Chedjou ile yeni sezon öncesi Türkiye’de ilk kez boy gösterecek sarı-kırmızılı ekip, daha önce İngiltere’de oynadığı iki hazırlık maçında Shrewsbury Town’u Emre Çolak, Nordin Amrabat ve Wesley Sneijder’ın golleriyle 3-0, Notts County’i de Burak Yılmaz ve Wesley Sneijder’ın golleriyle 2-1 mağlup etmişti.
Malaga’nın teknik direktörlüğünü ise bir dönem Beşiktaş’ı da çalıştıran deneyimli Alman teknik adam Bernd Schuster yapıyor. Schuster, yönetiminde geçen sezon La Liga’yı 6. sırada tamamlayan Malaga’da da Baptista, Pedro Morales ve Santa Cruz gibi yıldız oyuncuların bugünkü randevuda forma giymesi bekleniyor.
Hafta boyunca İzmir’deki GS Store şubelerinde satılan maç biletlerinin fiyatları kapalı tribün 60 TL, açık tribün 45 TL, kale arkası tribün ise 30 TL şeklinde belirlendi.
(İHA)