BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,94
ALTIN 2.448,30
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Erdoğan’dan park ziyareti<br/>İstanbul - Başbakan Erdoğan, dün akşam katıldığı ifta...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Erdoğan’dan park ziyareti
İstanbul - Başbakan Erdoğan, dün akşam katıldığı iftar programının ardından Kısıklı’da evinin karşısındaki Millet Bahçesi Parkı’nı ziyaret etti. Vatandaşlarla çay içip sohbet eden Erdoğan, parktan ayrılırken basın mensuplarına açıklama yaptı.

İstanbul’da facianın eşiğinden dönüldü
İstanbul - Kağıthane’de kontrolden çıkan paletli bir kepçe az daha bir faciaya neden oluyordu. Yokuş aşağı kayarak, önüne çıkan otomobilleri adeta ezen kepçe, bir evin penceresinden içeriye girmek üzereyken güçlükle durdurulabildi. Şans eseri can kaybının olmadığı kaza hasara neden oldu.

Bakan Şahin şarkı söyledi
Gaziantep’te Ramazan etkinliklerine katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, sanatçı Uğur Işılak ile birlikte ‘Haydi Anadolu’ şarkısını söyledi. Binlerce kişi önünde eline mikrofonu alan Şahin, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Muhalifler savaş uçağını böyle düşürdü
Suriye - Halep’te Özgür Suriye Ordusu, Esed yanlısı ordu güçleri kontrolünde bulunan bir savaş uçağını böyle düşürdü. Amatör kameraya yansıyan olayda, paraşütle atlayarak kurtulan pilotun gözaltına alındığı öğrenildi.

Amerika’da Zimmerman protestosu büyüyor
Washıngton – Amerika’da siyahi genç Trayvon Martin’i öldüren George Zimmerman’ın suçsuz bulunarak serbest bırakılmasının ardından tepkiler büyüyor. Washington’daki Federal Mahkeme önünde toplanan yüzlerce kişi, siyahi Amerikalıları ekonomik boykota çağırdı.

Kadına dayak kamerada
Arizona - Amerika’da bir kadın, böyle dayak yedi. Bir restoranın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde sürükledikleri kadına tekme ve yumruk atan iki kişi, çevredekilerin müdahalesiyle geri çekiliyor. Öfkeli saldırganlar bir süre sonra kadına vurmaya devam ediyor.

Koca Saat 186 yıldır çalışıyor
Balıkesir’in simgesi olan Koca Saat 186 yıldan bu yana çalışıyor. Yıllara meydan okuyan saat kulesine 10 yıldır tırmanan Murat Gündoğan, haftada iki kez 80’den fazla basamak çıkarak saati kuruyor ve çan sesinin şehirde yankılanmasını sağlıyor.

(İHA)