BIST 10.186
DOLAR 32,27
EURO 35,07
ALTIN 2.462,63
HABER /  GÜNCEL

Bakan Fatma Şahin türkü söyledi!

Bakan Fatma Şahin Uğur Işılak ile birlikte 'Haydi Anadolu' türküsünü söyledi.

Abone ol

Aile ve ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep'teki temasları kapsamında Şahinbey İlçe Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinliklerine katılarak sanatçı Uğur Işılak ile birlikte 'Haydi Anadolu' türküsünü söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, dün öğle saatlerinde çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gaziantep'e geldi. İslahiye İlçesi'ndeki temaslarını tamamlayan Bakan Fatma Şahin, akşam saatlerinde Gaziantep'e gelerek Türkiye Muhtarlar Derneği Şubesini ziyaret etti. Ziyaretin ardından partisinin düzenlediği iftar programına katılan Bakan Şahin, beraberindekiler ile birlikte Şahinbey İlçe Belediyesi'nin Şahinbey Parkı'nda düzenlediği 4'üncü geleneksel Ramazan etkinliği programına geçti.

Bakan Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Şamil Tayyar, Mehmet Sarı, Derya Bakbak, Ali Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile binlerce vatandaşın katıldığı programda sahne alan sanatçı Uğur Işılak'a çiçek takdim etmek için sahneye çıktı. Selamlama konuşmasını yaptıktan sonra Uğur Işılak'a çiçek takdim eden Bakan Şahin'den, 'Haydi Anadolu' türküsünü seslendirilmesi istendi.

Uğur Işılak ile birlikte türküye seslendiren Bakan Fatma Şahin, vatandaşlar tarafından beğeniyle dinlendi.

İŞTE O ANLAR