BIST 10.083
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.441,83
HABER /  GÜNCEL

Gaffur çocuklarının rıskını istiyor

Gülse Birsel; Gaffur bitti, artık yok dedi. Açıkalın'dan yanıt gecikmedi.

Abone ol

"Avrupa Yakası" dizisinin senaristi Gülse Birsel'in "Peker yeni sezonda hiçbir bölümde yok, Plato Film sözleşmesini feshetti" sözlerinin ardından Açıkalın ilk kez konuştu.

Daha önce de "Dört bölüm daha sözleşmem var. Onları da oynadıktan sonra diziden ayrılacağım" diyen Peker Açıkalın, Gülse Birsel'in açıklamalarına, "Biz 30 haftalık sözleşme yaptık. sözleşmeye göre dört bölüm daha oynamam gerekiyor. Biz bu işi profesyonel olarak yapıyoruz. Ben de ilerleyen bölümlerde rol almayacağım halde son dört bölümde oynayacağım. Eğer ki, sözleşmenin feshedilme gibi bir durumu varsa biz de hukuki süreci başlatırız. Çocuklarımın rızkını almadan ayrılmam" diyerek cevap verdi.

"Avrupa Yakası" dizisinin yayınlandığı TV kanalının da bulunduğu yayın grubunda Evrim Akın'la aşk yaşadığı iddialarının çıkması üzerine Peker Açıkalın, "Kanıtlayın, yoksa diziden ayrılırım" açıklamasını yapmıştı. Bu açıklama üzerine Açıkalın ile yapımcı firma arasında gergin bir süreç başlamıştı. Açıkalın, "Dizinin yeni yayın döneminde dört bölüm daha oynayacağını belirtmiş, ancak yapımcı ve senarist Gülse Birsel, "Peker yeni yayın döneminde yok" demişti.