BIST 10.236
DOLAR 32,19
EURO 35,07
ALTIN 2.459,69
HABER /  MAGAZİN

Akmerkezin rövanşı şirkette

Akmerkez'deki çatışmaya adı karışan Volkan Tutar, iki bacağından kurşunlandı.

Abone ol

Manken Tuğba Özay’ın tutuklanmasına neden olan Akmerkez’deki çatışma olayına adı karışan Volkan Tutar, dün Şişli’deki bir güvenlik şirketinde iki bacağından kurşunlandı. Özay’ın sevgilisi Akın Büyükoğlu da tutuklandı.

Rulet Operasyonu kapsamında, gözaltına alınan ancak serbest bırakılan Volkan Tutar, aynı soruşturmada sorgulanan emekli emniyet müdürü Mustafa Cankurt’un sahibi olduğu güvenlik şirketinin Şişli’deki bürosunda iki bacağından vuruldu.

Akmerkez’deki olayla ilgili konuşma sırasında tartışma çıktı ve Volkan Tutar iki bacağından vuruldu. Tutar hastanede polise tanıdığı bir kişi tarafından vurulduğunu anlattı. Tutar’ın vurulduğu yerde boş kovan bulamayan polis ekipleri, olay yerini gören güvenlik kameralarının kablolarının kesildiğini tespit etti. İddialara göre, Tutar, Akmerkez’deki çatışma sırasında Akın Büyükoğlu’nun yanında yer alıyordu. Eski patronu Mustafa Cankurt ise Abdülcabbar Kibaroğlu ve Savaş Arıkdoğan’ın yanındaydı.

SEVGİLİ DE TUTUKLANDI
Manken Tuğba Özay’ın eski sevgilisi Akın Büyükoğlu da dün "Çeteye yardım", "Yaralamaya azmettirme", "Tehdit ve 6136 sayılı ruhsatsız silahlar kanununa muhalefet" suçlarından tutuklandı. Polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı İstanbul Adliyesi’nde savcı tarafından 3 saat sorgulanan Akın Büyükoğlu, Akmerkez’deki çatışmanın, bir gün içinde olup bittiğini iddia etti. Suçlamaları kabul etmeyen Büyükoğlu, Tuğba Özay ile yaşadığı olaylardan da pişmanlık duyduğunu belirtti. Sorgusundan sonra mahkemeye çıkarılan Büyükoğlu tutuklandı.

TUĞBA MERAK ETTİ
Aynı saatlerde tutuklu bulunduğu cezaevinde, avukatı Edip Önder’le görüşen Tuğba Özay ise "O tutuklandı mı?" diye sordu. Edip Önder’in "Mahkemesi halen devam ediyor" sözleri üzerine Tuğba Özay, "Bütün bunlara o neden oldu. Tutuklanması gerekir" dedi.