BIST 9.677
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.420,40
HABER /  MAGAZİN

Furkan Kızılay elendi ağladı! Survivor'a veda eden kim?

Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı 30 Mayıs elemesinde Furkan Kızılay oldu. Survivor'a veda eden Furkan Kızılay konseydeki sözleri ile Sema ve Serhat'ı ağlatıp gitti. Furkan Kızılay'ın Survayvir vedasından anlar;

Abone ol

Survivor 2017'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 30 Mayıs Salı akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor toplu SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Ünlüler takımından gerçekleştirilen konseylerde isimleri çıkan yarışmacılar Sabriye Şengül, Furkan Kızılay ve İlhan Mansız'dı. Toplu SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Furkan Kızılay oldu.

Furkan Kızılay arkadaşlarına şu sözlerle veda etti;

-Demek ki nasibim buraya kadarmış. Ben burda çok şey kazandım. Tabi ki üzüldüm. Ben de Kıbrıs'a gitmek istiyordum. Ama halkımız böyle takdir etmiş. Demek ki ben değil İlhan Abi, Sabriye buraya daha çok yakışıyormuş.

Benim gitmem beni üzlüyor da benim sesimi titreten benim Serhat Abim oldu, Sema ablam oldu. Beni çok acayip etkiliyorlar. ben 26 yaşındayım ilk kez kardeşim kazansın istedim. Burda da Serhat Abi benim kazanmamı o kadar istiyordu ki yeri geliyordu boğazıma sarılıyordu tartışıyordu. Onun sevgisi abiliği kardeşliği bambaşka. Belki aynı anne babadan değiliz ama o benim canı gönülden abim bu saatten sonra. Benim ablam yok ama Sema Ablam oldu, annem oldu hasta oldum bana baktı. İlhan Abi babam gibi dedim hakkaten tavırları da babam gibiydi. benim için yerleri çok ayrı kıbrısta inşallah onlarla kucaklaşacağım. Şampiyon da inşallah bu 3 isimden çıkacak.

Survivor'da Furkan Kızılay elendi ağlayarak vedası fenaydı o anların görüntüleri!

TEOG SONUÇLARI