BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,97
ALTIN 2.419,22
HABER /  GÜNCEL

Fuhuş yapan kadından akıl almaz itiraf!

Fatih'te fuhuş yaptıkları ve fuhşa aracılık ettikleri iddiasıyla yabancı uyruklu 40 kadın gözaltına alındı

Abone ol

Fatih'te ekiplerin eğlence merkezine yaptığı operasyonda gözaltına alınan kadınların itirafları şaşırttı.

'Kocam beni şarkıcı biliyor. Fuhuş yaptığımı öğrenirse beni boşar'

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine Aksaray'daki bir eğlence merkezine operasyon yapmak için harekete geçti.

40 KADIN GÖZALTINA ALINDI

Söz konusu mekana müşteri gibi giren 3 polisin, buradaki kadınların bir saatlik ilişki için 250 lira istediklerini tespit etmesi üzerine, eğlence merkezindeki Rus, Ukrayna, Moldova, Belarus, Türkmenistan ve Kazakistan uyruklu 40 kadın gözaltına alındı.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Şubenin merdivenlerinden çıkarken yüzlerini kapatan kadınlardan bazılarının ağladıkları gözlenirken, bir kadın ise ''Kocam beni şarkıcı biliyor. Fuhuş yaptığımı öğrenirse beni boşar'' dedi.

SON ANDA KURTARILDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]BUNALIMA GİRDİ KENDİNİ DENİZE ATMAK İSTEDİ

Samsun’da ailevi sorunları olan evli bir kadın girdiği bunalım sonucu kendini denize atmak isterken polisler tarafından son anda kurtarıldı.

Olay, İlkadım İlçesi Sahil Yolu’nda saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstasyon Mahallesi’nde ikamet ettiği öğrenilen 14 yıllık evli ve 2 çocuk annesi 35 yaşındaki A.K., ailesi sorunlar yüzünden bunalıma girdi. Sahil yolu üzerinde gezerken kayalıkla çıkarak denize doğru yürümeye başlayan A.K.'yi fark eden vatandaşlar durumu polise haber verdi. Yanındaki bayan arkadaşının da ikna edemediği genç kadın, polislere acel terleri döktürdü.

Olay yerine Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sulatı Arama Kurtarma ekipleri de sevk edildi. Genç kadın denize atlamak üzereyle polis tarafından kolundan son anda yakalandı. A.K. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen ve bayanı ikna etmeye çalışan Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Hasan İnce ise “İhbar bize geldi ve ekiplerimizle hemen olay yerine geldik. İntihar girişiminde bulunan bayanın öğrendiğimiz kadarıyla psikolojik sorunları varmış. İkna etmek biraz uzun sürdü ama kendisini kurtardık ve hastaneye sevk ettik” dedi.

 ALTIN VURUŞ SONU OLDU!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

KOMAYA GİRDİ VE...

Adana'da 25 yaşındaki Hasan Eray Taragay, vücuduna aşırı dozda eroin enjekte edince koma girdi. Taragay, sağlık ekibinin müdahalesine karşın yaşamını yitirdi.

Olay merkez Seyhan İlçesi 5 Ocak Meydanı'ndaki Altınören İşhanı'nın 6'ncı katında meydana geldi. Bir gün boyunca Hasan Eray Taragay'dan haber alamayan yakınları, gencin çalıştığı iş hanına geldi. 6'ncı kattaki asansör önünde Hasan Eray Taragay'ı masanın yanında hareketsiz halde yatarken bulan yakınları, polis ve ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, gencin yüksek dozda eroin aldığını tespit etti. Sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen Taragay yaşamını yitirdi. Polis ekipleri, 'altın vuruş' tabir edilen olayla ilgili soruşturma başlattı.