BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.325,97
HABER /  GÜNCEL

Kışanak'tan Arınç'a dağ cevabı!

Bülent Arınç'ın canlı yayında 'eskiden çok beddua ederdim' dediği BDP'li Gültan Kışanak'tan cevap gecikmedi...

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kanaltürk TV ekranlarında gazeteci Faruk Mercan'ın gündemle ilgili sorularını yanıtladı. Arınç canlı yayında 'eskiden çok beddua ederdim' dediği BDP'li vekil hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Arınç'ın bahsettiği bu kadın vekilin Gültan Kışanak olduğu öğrenildi. Gültan Kışanak'tan Arınç'ın bu açıklamalarına yanıt geldi.

İşte Arınç'ın açıklamalarından satırbaşları;

Arınç sözlerine, " bu güne kadar hala Meclis'te bulunan bir kadın BDP'li vekile çok kızardım, beddua ederdim" diye başladı. Bülent Arınç, BDP'li vekilin Diyarbakır Cezaevi'nde yaşadıklarını öğrendikten sonra ona kızmaktan vazgeçtiğini anlattı. Arınç ," 17 yaşında genç bir kız iken Diyarbakır Cezevi'nde o kadar ahlaksızca işkenceye maruz kalmış ki o kadar kendisini zorlamışlar ki ben de aklıma gelse dağa çıkardım. Çünkü Diyarbakır cezaevi'nden çıkanların yarısı dağa çıktı, yarısı da onları destekledi.' diye konuştu.

KIŞANAK'TAN CEVAP

BDP Eş Başkanı Gültan Kışanak,"Sayın Arınç sadece benimle değil, KCK tutukluları, köyleri boşaltılanlar ve cezaevlerinde madur edilenlerlede empati kurmalı" dedi ...