BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,70
ALTIN 2.412,41
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Jeep'ten Aralık ayı kampanyası

Tofaş çatısı altında temsil edilen ve kuruluşunun 71. yılını kutlayan Jeep markası, Compass modeli için Aralık ayına özel kampanya başlattı

Abone ol

31 Aralık'a kadar geçerli olan kampanya kapsamında Jeep Compass, 77 bin 950 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Koç Fiat Kredi çatısı altında yer alan Jeep Finans desteğiyle hayata geçirilen özel kredi kampanyasında, 20 bin lira için 24 ay vade ve sıfır faiz oranıyla 834 liralık taksitlerle kredi kullanma imkanı veriliyor.

Yenilenen dış ve iç tasarımı versiyonuyla Mayıs ayında Türkiye yollarına çıkan Jeep Compass, 2.0 litre 156 HP'lik benzinli motor ve CVT otomatik şanzıman kombinasyonla sadece önden çekişli olarak tercih edilebiliyor.

Zengin bir donanım paketiyle Jeep tutkunlarının beğenisine sunulan Compass'ta 6 havayastığı, ESP, ABS, BAS (Fren Destek Sistemi), hız sabitleyici, elektrikli devrilme önleyici, lastik basınç monitörü, 6 CD'li ve MP3 çalarlı müzik sistemi, Bluetooth, AUX girişi, otomatik klima, deri döşeme, ısıtmalı ön koltuklar, katlanabilir arka koltuklar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, 18 inçlik alaşım jantlar, ön ve arka sis farları ve koyu renk arka camlar gibi ekipmanlar standart olarak yer alıyor.

Açılır tavan ise isteğe bağlı donanım kapsamında tercih edilebiliyor.