BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Fotoğraftan beğen internetten çağır!

İnternetten fotoğraflarını beğenip kendilerini çağıran kişilerle ilişkiye giren yabancı uyruklu kadınlar yakalandı

Abone ol

İnternette tanıştıkları erkeklere fotoğraflarını gönderip para karşılığında cinsel ilişkiye giren yabancı uyruklu 3 kadın ile kadınları pazarladığı iddia edilen 2 kişi yakalandı.

Antalya'da Döşemealtı İlçe Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı sivil polisler, internetteki bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştıkları erkeklerle fuhuş yaptıkları iddia edilen kadınlara ve onları erkeklere pazarlayan 2 kişiye ulaştı. Pazarlık yaptıkları kadınlarla, her biri için gecelik 500'er dolara anlaştı.

Polisi müşteri sandılar Ukrayna uyruklu Tetiana V. (25) ve Anastasia U. (20) ile Moldova uyruklu Ecaterina C.'yi (24) erkeklere pazarladığı iddia edilen Mahir Can (30) ve Ali Rıza Yıldırım (26), müşteri sandıkları sivil polislere 3 kadını götürdü. Şüpheliler, kadınları teslim edip paralarını aldıkları sırada kimliklerini açıklayan polisler tarafından gözaltına alındı. Tercüman aracılığıyla ifadeleri alınan kadınlar, ülkelerinde mankenlik ve fotomodellik yaptıklarını söyledi. 3 kadın ülkelerine gönderilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü misafirhanesine gönderildi.

FUHUŞ TUZAĞINDAN ÖYLE BİR KAÇTI Kİ..
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Bahçelievler'de önceki sabah Özbekistan uyruklu bir kadının yalın ayak Bahçelievler Polis Merkezi'ne gelmesiyle başlayan operasyonun arkasından uluslararası fuhuş çıktı.

Edinilen bilgiye göre Özbekistan uyruklu 27 yaşındaki Sulton Gulyamova, yaklaşık 10 gün önce Özbekistan'dan çocuk bakıcılığı yapması için bir kadın tarafından yanına 6 bin dolar verilerek İstanbul'a gönderildi ve Sadettin E. isimli bir kişinin telefon numarası verildi. Atatürk Havalimanı'na gelen Gulyaova'yı Sadettin E.'yi aradı. Sadettin E., Gulyaova'yı karşılayarak Bahçelievler Merkez Mahallesi'nde bulunan bir eve götürdü.

ZORLA FUHUŞ YAPTIRDIKLARI EVDEN POLİSE KAÇTI
İddialara göre Sulton Gulyamova'ya, Sadettin E, eve gelen erkeklerle zorla fuhuş yaptırdı. Yaklaşık 10 gündür kapatıldığı evde zorla fuhuş yaptırılan Gulyamova, önceki sabah erken saatlerde evden yalın ayak kaçtı. Gulyamova daha sonra yolda gördüğü bir vatandaşın yardımıyla Bahçelievler Polis Merkezi'ne sığındı. Gulyamova'nın verdiği ifadeler doğrultusunda çalışma başlatan Bahçelievler Asayiş Büro ekipleri Sadettin adlı kişiyi normal vatandaş gibi telefonla arayarak, "Yabancı bir kadın bulduk. Sizin telefonunuzu verdiler. Polise götürelim mi diye aradık" dedi. Telefona çıkan Sadettin E.,'de, polise gitmemelerini kendisinin misafiri olduğunu gelip alacaklarını söyledi. Polis ekipleri buluşma noktası olarak verilen Yayla Meydanı'nda Sadettin E.'yi beklemeye başladı. Buluşmaya gelen Sadettin E., beraber yaşadığı Lıvdmula Repetkova, Kenan G., Şhasenem Takayeva ve Yorkinoy Sabırjonova gözaltına alındı. Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen üst aramaları yapılan Lıvdmula Repetkova'nın çantasından içerisinde dövizlerin de bulunduğu yaklaşık 15 bin TL para ile Sulton Gluyamova'nın pasaportu çıktı.

ÇOCUK BAKICILIĞI YAPACAKSIN DİYE KANDIRILDI
Gulyamova verdiği verdiği ifadede, "Özbekistan'da maddi durumum bozuldu. İş arıyordum. Bir bayanla tanıştım. O da İstanbul'da çocuk bakıcılığı yapabilirmisin diye sordu. Bende evet deyince 6 bin dolar vererek uçağa bindirdiler. Öncesinde de İstanbulda da beni karşılayacak olan Sadettin adlı kişinin telefon numarasını verdiler. Atatürk Havalimanı'na indikten sonra Sadettin'i aradım. Beni arabasıyla alarak bir eve götürdü. Burada Sadettin'in beraber yaşadığı Lıvdmula Repekova, Kenan G., Şhasenem Takayeva ve Yorkinoy Sabırjonova bulunuyordu. Sadettin adlı kişi önce pasaportumu ardından da çantamda bulunan 6 bin doları aldı. Daha sonra Sadettin, senin için 8 bin dolar ödedim. Bu parayı bana ödediğin takdirde seni işe yerleştireceğim dedi. Daha sonra da beraber yaşadığı kadın olan Lıvdmula Repetkova artık fuhuş yapacağımı söyledi. Ben de kabul etmeyince beni darp ettiler. Daha sonraki günlerde de eve gelen erkeklerle beraber olmaya başladım." dediği öne sürüldü.

BAŞKALARINIDA AYNI YÖNTEMLE TUZAĞA DÜŞÜRMÜŞLER
"10 gün içerisinde yaklaşık 50'nin üzerinde erkekle beraber oldum. Fuhuştan kazanılan paralar ise Repetkova'da toplanıyordu. Kaldığım sürede yine Özbekistanlı olan Shasenem'in de aynı tuzağa düştüğünü öğrendim. Bizi Özbekistan'dan gönderen kadın, her birimiz için 4 bin dolar alıyormuş." dediği öğrenildi.

Sulton Gluyamova Yabancılar Şube Müdürlüğü misafirhanesine gönderilirken, Sadettin E., Lıvdmula Repetkova, Kenan G., Markinev Sabirmali ifadelerinin ardından Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na sevkedilecek.

POLİSE GELEN ARAMA YÜREKLERİ SIZLATTI!
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Öz babasının tecavüzüne uğrayan 16 yaşındaki B.A., 155’i arayıp “Lütfen bana yardım edin'' dedi

Diyarbakır’da öz babası tarafından tecavüze uğradığını öne süren 16 yaşındaki B.A., 155’i arayıp “Lütfen bana yardım edin, babam bana tecavüz ediyor” diyerek yardım istedi

Polis, hamile olduğu anlaşılan B.A.’yı koruma altına alırken, cezaevinden yeni çıkan baba K.K. da tecavüz suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Polislere, “Babamın tecavüzüne ve cinsel tacizlerine dayanamıyorum. İki aydır bana tecavüz ediyor” diyen B.A. sağlık kotrolüne götürüldü. B.A., Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’nde psikolog eşliğinde ifade verdi.

Adliyeye sevk edilen K.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öz babasının tecavüz ettiği B.A. ise devlet tarafından koruma altına alındı.

YENİ EVLİ ÇİFTİN TERS İLİŞKİ DAVASI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Samsun'da 23 yaşındaki G.N., eşinin kendisini döverek zorla ters ilişkiye girmek istediğini öne sürerek boşanma davası açtıktan sonra şikayetçi oldu

Samsun'da, özel bir şirkette satış elemanı olarak çalışan Murat N. ile başka bir şirkette yönetici asistanı olarak görev yapan G.N., geçen yılın ağustos ayında düğün yaparak evlendi.

MURAT N. TERS İLİŞKİYE GİRMEK İSTEDİ

Çift evlendikten kısa süre sonra zaman zaman tartışmaya ve kavgaya etmeye başladı. İddiaya göre düğünden 2 ay sonra Murat N., eşiyle ters ilişkiye girmek istedi. Eşi kabul etmedi.

TERS İLİŞKİYİ KABUL ETMEYİNCE EŞİNE SALDIRDI

Murat N.'nin bunun üzerine saldırdığı G.N.'yi dövdüğü, iç çamaşırlarını yırttığı eşinin direnmesi üzerine cinsel ilişkiye giremediği öne sürüldü. Bunun üzerine evini terk eden G.N., annesinin evine giderken boşanma davası açarak Murat G.'den "cinsel istismar suçundan" şikayetçi oldu.

"EVLENDİĞİMİZDEN BERİ TARTIŞIYORUZ"

Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 12 yıla yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Bugün ilk kez hakim karşısına çıkan ve tutuksuz yargılanan Murat N., eşinin kendisine iftira attığını öne sürerek, şöyle dedi:

"Evlendiğimiz günden itibaren sürekli tartışıyoruz. Olay günü birlikte dışarda yemek yedik. Eve gelince de öpüştük. Cinsel ilişkiye girecektik. Ancak, kendisi istemedi. Ben de banyoya gidip tıraş olmaya başladım.

ARKADAN GELİP, BANA SALDIRDI

Bu sırada arkamdan gelip bana vurmaya ve küfür etmeye başladı. Kavga ettik. Bu sırada omuzumu ısırdı. Ben de kendisine tokat attım. Boşanmak için bana iftira atıyor. Kendisine ters ilişki teklifinde bulunmadım ve tecavüz etmedim. Bana saldırıp, darp ettiği için ben de ondan şikayetçiyim."

"İÇ ÇAMAŞIRLARIMI YIRTARAK ÇIKARTTI"

Duruşmaya katılan G.N. ise olaydan sonra psikolojinin bozulduğunu belirterek, "Evli kaldığımız süre içerisinde sürekli benimle ters ilişkiye girmek istiyordu. Ken kabul etmedim.

Olay akşamı bir kez daha teklif etti. Yine kabul etmedim. Bunun üzerine bana saldırdı. Beni dövdü. İç çamaşırlarımı yırtarak çıkardı. Ancak direndiğim için ters ilişkiye giremedi. Kendisinden şikayetçiyim" diye konuştu.

GENÇ KADININ RUH SAĞLIĞINA BAKILACAK

Mahkeme olay nedeniyle genç kadının ruh sağlığının bozulup bozulmadığının araştırılması için dosyayı ve G.N.'yi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na göndererek duruşmayı erteledi.

MÜŞTERİ KILIĞINA GİRDİLER FUHUŞ YAPANLARI ENSELEDİLER
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

İstanbul'un Aksaray semtindeki eğlence mekanına düzenlenen fuhuş operasyonunda, 13'ü kadın toplam 21 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

 Emniyet kaynaklarının verdiği bilgiye göre, Fatih Aksaray'daki bir eğlence mekanında fuhuş yapıldığı ihbarı alan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yakın takibe alınan eğlence mekanına müşteri kılığında girdi. Müşteri kılığındaki sivil polisler, yapılan pazarlıklar sonunda eğlence mekanındaki kadınların 200 Türk Lirası karşılığında fuhuş yaptıklarını tespit etti. Diskonun fuhuş merkezi olduğunu tespit eden polis, baskın yaparak fuhuş yaptığı iddia edilen 13 kadın ve

mekân işletmecisi olduğu öğrenilen 8 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan hayat kadınlarının, Ukrayna, Moldova, Rusya ve Türkmenistan uyruklu oldukları öğrenildi. Hayat kadınları, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye sevk edildikten sonra, sorgulanmak üzere Asayiş Büro Amirliği'ne sevk edildi.

Emniyetteki işlemleri süren yabancı uyruklu kadınların, sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edileceği öğrenildi.