BIST 10.471
DOLAR 32,82
EURO 35,21
ALTIN 2.450,66
HABER /  MEDYA

Yiğit Bulut'tan hem tehdit hem şantaj

Yiğit Bulut'dan şoke eden yazı. Bu kez köşesinden bir işadamını "elimde belge var, onu kovmazsan yayınlarım" diyerek tehdit etti.

Abone ol

Yiğit Bulut'dan şoke eden yazı. Bu kez köşesinden bir işadamını "elimde belge var, onu kovmazsan yayınlarım" diyerek tehdit etti. Turgay Ciner'in bu yazıya nasıl izin verdiği merak konusu...

Gazeteciler.com'un haberine göre Yiğit Bulut, önce işadamı Ali Ağaoğlu'na ihale verilmesin diye TOKİ başkanı Erdoğan Bayraktar'a köşesinden baskı yaptı, bugünde ünlü işadamı MNG Holding'in sahibi Mehmet Nazif Günal'ı alenen tehdit etti.

Yiğit Bulut'un her zamanki hali diyebilirsiniz. Ancak bu kez kendini aştı işi yayın yoluyla şantaj ve tehdite döktü. Hedefindeki isimde TV8'in sahibi Nazif Günal oldu. Okuyanların ağzını açık bırakan satırlarda ünlü işadamını, "Candaş Tolga Işık'ı kovmadığı taktirde elindeki MNG holdingle ilgili bir belgeyi haber" yapmakla tehdit ediyor.

SKANDAL SATIRLAR

Yiğit Bulut, MNG holdingin sahibine tehdit aracı olarak kullandığı belgenin TV8'den bir üst düzey yöneticinin yolladığı mektupla geldiğini iddia etti. O belge üzerinden Nazif Günal'a şu sözlerle şantaj yaptı:

"Aynı mektup içinde, yıllar önce Ankara'daki MNG Holding binasının en üst, yani yönetim katında çıkan yangınla ilgili bazı iddialar ve belgeler var ki, bunlar şimdilik beni ilgilendirmiyor. İddialar kanıtlanırsa "haber" değeri olabilir, aksi tahtirde beni ilgilendiren şimdilik sadece "bu ülkenin insanlarına" bir kurumun "mührünü taşıma yetkisi olan biri tarafından" yapılan ensest suçlaması! Doğan ve Günal, bu karalamaya "vesile" olduğunuz için özür dileyecek ve gereğini yapacaksınız! Siz adım atana kadar tepenizdeyim!"

TURGAY CİNER Mİ İSTEDİ?

Yiğit Bulut'un İşadamı Turgay Ciner'in sahibi olduğu Habertürk'te bunu yapabilmesi akılları karıştırdı. Merak edilen soru şu: "Yiğit Bulut, patronunun izni ve onayı ile mi bu "şantaj ve tehdit" işine girdi?"