BIST 10.259
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.392,75
HABER /  GÜNCEL

FotoFan fotoğrafları paylaştıracak

Türkiye’nin ilk ücretli fotoğraf paylaşım sitesi Fotofanclub.com, yayın hayatına başladı. Fotofanclub.com sitesine yıllık üyelik 40 YTL.’den başlıyor.

Abone ol

Toplantıda konuşan sitenin kurucusu vahşi yaşam fotoğrafçısı Süha Derbent, kullanıcıların Fotofanclub’a internet ve cep telefonlarından ulaşabileceklerini belirtti.

Fotofanclub (www.fotofanclub.com), profesyonel veya amatör fotoğrafseverlerin çalışmalarını paylaşabilecekleri bir site. FFC’ye her düzeyde fotoğrafsever üye olabiliyor.

FFC üyeleri, fotoğraflarını yükleyerek birbirinin fotoğraflarına yorum yazıp puan verirken, ünlü fotoğrafçılarla tanışma, onların yönlendirici yorumlarından yararlanma imkanına da kavuşacak. FFC’de, fotoğraf ve görüntü işleme programları eğitimine, ürün inceleme ve tanıtım yazılarına ve ünlü fotoğrafçıların makalelerine yer verilecek.

Ücretli olan FFC üyeliği Silver, Gold, Platinum ve Honor olmak üzere 4 kategoriden oluşuyor. Honor üyeleri ünlü ve usta fotoğrafçılar (Ersin Alok, Coşkun Aral gibi), üniversitelerin Fotoğraf bölümü öğretim üyeleri ve fotoğrafı hobi olarak seçen ama kendi çalıştığı sektörde tanınan başarılı insanlardan oluşuyor. FFC’ye üyelik ücretleri, yıllık 40 YTL’den başlıyor ve taksitle ödeniyor.

FFC GERÇEK YAŞAMDA

FFC’de yüksek puanlı fotoğraflar ana sayfada yayınlanarak ödüller kazanacak. FFC üyelerinin sitede en yüksek puan alan ilk 30 fotoğrafı her ay, 50x70 ebatlarında baskılarla Tepe Nautilus alışveriş merkezinde sergilenecek. Ayrıca yine her ay, ayın en yüksek puanlı fotoğrafçısı ise bir fotoğrafçılık dergisinde tanıtılacak. Ve FFC üyeleri için ünlü fotoğrafçıların liderlik ettiği geziler organize edilecek.

FFC MOBİLİZE

Site üyeleri ile iletişimi cep telefonunda SMS üzerinden gerçekleştirecek. Üyelerine belli bir sayıda SMS’i ücretsiz sunan FFC’de bir çok hizmet SMS/MMS ile alınabilecek. Site kullanıcılara, fotoğraflarına verilen puanları ve izlenme sıralamasındaki konumu SMS ile bildirecek.

FFC’DE MARKA VE KURUMSAL ÜYELİK

Sitenin anasayfasında fotoğraf sektöründeki markalara ve üniversitelere, firmaların fotoğraf kulüplerine ise kurumsal üyelik alanları yaratıldı. FFC, markaları ve kurumları, hazırladığı bu yapıdaki üyeliğe davet ediyor. FFC üyeleri anlaşmalı kurumlarda yaptıkları alışverişlerde çeşitli indirimlerden yararlanacak.

Kaynak: