BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.294,00
HABER /  MEDYA

Formatı değişti ama Esra Erol rekor kırmaya devam ediyor

Geçtiğimiz yıllarda yaptığı evlilik programıyla reyting rekorları kıran Esra Erol, yeni formatıyla da aynı ivmeyi yakalayan tek isim oldu.

Abone ol

ADANAMeydan Doğum Hastanesi skandalını ortaya çıkararak Türkiye’nin gündemine oturan başarılı sunucu sonuca adım adım yaklaşıyor. Köşe yazarları bu konuyu sık sık kaleme alıyor, Esra Erol sosyal medyada konuşulmaya, twitter’da ise TT olmaya devam ediyor.

Başarılı sunucu ve programı halkın oylarıyla Türkiye’nin önemli kuruluşlarından aldığı ödüllerle başarısını tescilliyor.

Yeni formatıyla; 2 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen, 18 gözü yaşlı aileyi kavuşturan, konuları kendine özgü sunumu ve içtenliğiyle işleyen Esra Erol, evden kaçan genç kızları tekrar hayata kazandırıyor, doğduğu gün evlatlık verilen çocukları biyolojik ailelerine kavuşturuyor, paramparça olmuş aileleri yeniden birleştiriyor ve bu ailelere yeni bir düzen kuruyor.

10 senedir gündüz kuşağında rakiplerine açık ara fark atan Esra Erol, yeni formatıyla izlenmeye devam ederken, her geçen gün gözü yaşlı ailelerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor.