BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.324,99
HABER /  GÜNCEL

Zarrab Davutoğlu'ndan ne istedi? Bomba iddia!

Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programına konuk olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Ahmet Davutoğlu ve Reza Zarrab hakkında bomba bir iddiada bulundu. Reza Zarrab Davutoğlu'ndan ne istedi?

Abone ol

CNNTürk'de yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk olan Ümit Özdağ, gündem konusu olan Reza Zarrab olayı ile ilgili önemli ifadelerde bulundu. Zarrab'ın, Davutoğlu başbakanken korunması için yardım talep ettiğini iddia etti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Ahmet Hakan’ın Tarafsız Bölge programında Reza Zarrab hakkında ortaya çarpıcı bir iddia attı.

REZA ZARRAB DAVUTOĞLU'NDAN YARDIM İSTEDİ

Özdağ, “Ahmet Davutoğlu’nun cevaplaması gereken bir soru var. Hakikaten suçlama yapmıyorum ama soruyorum. Reza Zarrab, Ahmet Davutoğlu’na başbakanken gitmiş ve İran istihbarat servisinin kendisini infaz edeceğini, bunun için korunması gerektiğini söylemiş.

İYİ Parti'den bomba Zarrab iddiası! Başından beri o ülkenin ajanı!

DAVUTOĞLU: KORUMA VEREMEYİZ!

Davutoğlu da böyle bir koruma sağlayamayacaklarını söylemiş. Bu doğru mudur, değil midir? Sayın Davutoğlu açıklasın” dedi.

DAVUTOĞLU REZA ZARRAB İÇİN NE DEMİŞTİ?

Ahmet Davutğlu geçen günlerde Reza Zarrab davasıyla ilgili şu açıklamalarda bulunmuştu: "Mahkemede sunulan belgelerin bizim için hükmü yoktur. Kim kendi çıkarını düşünmüşse kim servetini artırmayı planlamışsa kim rüşvet almışsa onlardan da hesap sorulmalıdır."

Zarrab'ın kara kutuları çözüldü! Tüm sırları ele geçirildi

Reza Zarrab'tan bomba ses kaydı!