BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65
HABER /  SEÇİM

FLAŞ! MHP'deki son köşk senaryosu!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin büyük planı. Bakın Devlet Bahçeli Köşk seçimleri için çalışmalara neden erken başlamış.

Abone ol

İddiaya göre, MHP Lideri Devlet Bahçeli Başbakan Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda büyük bir sürpriz hazırlıyor. Öcalan'ın, cumhurbaşkanlığı seçiminden sonrası serbest kalacağına emin olan Bahçeli'nin çatı adayı kendisi.

BAHÇELİ ÖCALAN'IN SERBEST KALACAĞINDAN EMİN 

Gazeteport'tan İhsan Demir'in haberine göre, Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçildikten sonra terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ı serbest bırakacağına kesin gözüyle bakan Devlet Bahçeli Erdoğan'ın karşısına Cumhurbaşkanı adayı olarak çıkacak. Devlet Bahçeli'nin siyasi liderlerle ve STK'larla 'Çatı aday' görüşmelerini bitirdikten sonra çatı aday olarak kendisini Cumhhurbaşkanı adayı olarak açıklayacağı ileri sürülüyor.

BAHÇELİ'DEN FLAŞ AÇIKLAMA
CUMHURBAŞKANI ADAYI MI?

YENİ GELDİ (TIKLA OKU)


ERDOĞAN'IN KARŞISINA BAHÇELİ ÇIKACAK 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına Cumhurbaşkanı adayı olarak çıkmayı düşünen Devlet Bahçeli'nin seçim sürecindeki en büyük kozu ise PKK'nın lideri Abdullah Öcalan ve onunla girişilen gizli pazarlıklarla ilgili açıklayacağı belgeler olacak. 

MHP lideri Devlet Bahçeli yerel seçimlerde sık sık Başbakan Erdoğan'a 'Terör örgütü PKK'ya ve Öcalan'a ne sözler verdin. Serbest bırakma sözü verdin mi?' şeklinde sorular yönetmişti. Gelen bilgilere göre Devlet Bahçeli'nin seçim sürecinde Abdullah Öcalan ve onunla ilgili yapılan görüşmelerle ilgili olarak önemli belgeler açıklayacağı ileri sürülüyor. Devlet Bahçeli'nin meydanlarda 'Öcalan'ı serbest bırakmayacağına teminat ver Erdoğan' sloganı ile seçim çalışmalarını yürüteceği öğrenildi. Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde Başbakan Erdoğan'ı seçim meydanlarında vuracağı ikinci konu ise 17 Aralık yolsuzluk soruşturması sürecinde yargı tarafından elde edilen ancak bugüne dek henüz ortaya çıkmamış deliller olacağı öğrenildi.

ARTAN OY ORANI VE CHP'NİN ULUSALCI OYLARI

MHP'nin Anadolu'da artan oy oranı ve CHP'nin kendisine itiraz etmeyeceğini hesaplayan Devlet Bahçeli'nin açıklayacağı belgelerle Başbakan Erdoğan'ı köşeye sıkıştıracağı yine iddialar arasında.