BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Fırtına Polonya’da

UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda Polonya’nın Legia Warszawa takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor, Polonya’nın başkenti Warszava’ya geldi.<br/...

Abone ol

UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda Polonya’nın Legia Warszawa takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor, Polonya’nın başkenti Warszava’ya geldi.
Türk Hava Yollarına ait özel bir uçak ile sabah saatlerinde Trabzon’dan hareket eden bordo-mavili kafilede takımın Polonyalı oyuncusu Adrian için sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. 27 yaşına basan oyuncuya THY ekibi havada pasta keserek oyuncunun doğum gününü kutladı. Teknik Direktör Mustafa Akçay ve yöneticilerde Adrian ile birlikte pasta kesti. Yaklaşık 2 saati aşan bir yolculuğun ardından Polonya’ın başkenti Warszawa’ya inen bordo-mavili takımı taraftarlar karşıladı. Özelikle Trabzonspor’un yıldız oyuncularına Polonyalı taraftarlarda ilgi gösterdi. Havaalanına gelen taraftarlar futbolculardan imza alırken fotoğrafta çektirdi.
Trabzonspor yarın oynayacağı Legia Warszawa maçı için konaklayacağı otele giderek kampa girdi. Bu akşam maçın oynanacağı stadyumda son çalışmasanı yapacak olan Trabzonspor, daha sonra konakladığı otelde maç saatini beklemeye başlayacak.
(İHA)