BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

First Ladye türbanlı hemşire

Gül'ü takip eden, 112 Ambulansı'nda türbanlı hemşire dikkat çekti.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, Selçuk Üniversitesi'nde Sabancı ailesi tarafından yaptırılan konservatuvarın açılışına katılmak üzere Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile uçakla Konya'ya gedi. Hayrünnisa Gül'ü kentte bulunduğu süre içinde takip eden Sağlık Müdürlüğü'ne ait 112 Ambulansı'nda türbanlı hemşire görevlendirilmesi dikkati çekti.

Özel uçakla saat 12.00'de Konya'ya gelen Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ile aile fertlerinden Dilek, Türkan, Sevil Sabancı ile diğer davetliler, Konya Havaalanı VİP salonunda Hayrünnisa Gül ile Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın gelmesini bekledi. Saat 13.20'de Hayrünnisa Gül ile bakanlar Hüseyin Çelik ve Ertuğrul Günay'ı taşıyan özel uçak alana indi. İki bakanın önünde uçaktan çıkan Hayrünnisa Gül, uçaktan iner inmez önce türbanını düzeltti.

TÜRBANLI HEMŞİRE

Hayrünnisa Gül ve diğer davetlilerin bulunduğu konvoya İl Sağlık Müdürlüğü 112 Hızır Acil Servis Ambulansı da eşlik etti. Ambulansta görevli hemşirenin türbanlı oluşu dikkat çekti.

Gazeteciliren fotoğraf çektiğini gören türbanlı hemşire, aracın önüne oturup güneşliği indirdi. Türbanlı hemşire bir süre sonra ambulansın arka kısmına geçti.