BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.427,20
HABER /  GÜNCEL

Fırınlara Ramazan denetimi

Yaklaşan 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e günler kala Eskişehir zabıtası kent genelindeki fırınlara ani baskınlar yaparak denetimlerini sür...

Abone ol

Yaklaşan 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e günler kala Eskişehir zabıtası kent genelindeki fırınlara ani baskınlar yaparak denetimlerini sürdürdü.
Tepebaşı Belediyesi zabıta ekipleri, bölgelerinde bulunan fırınları denetledi. Ekipler, Ramazan ayının yaklaşması münasebetiyle mıntıkalarında bulunan fırınlarda hijyen ve gramaj kontrolü yaptı. Konuyla alakalı bilgi veren Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürü Bahri Ağaoğlu, fırınlarda genel hijyen ve eksik gramaj kontrolü yaptıklarını ve eksikleri bulunan işyerlerinin uyarıldığını kaydetti. Ağaoğlu, halk sağlığı için denetimlerin devam edeceğini de ifade ederek, vatandaşların şikayetlerini 444 44 26 nolu telefondan kendilerine bildirebileceğini aktardı.
Denetimler sırasında açıklamalarda bulunan fırın sahiplerinden Can Polat Mülazımoğlu, Ramazan hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Mülazımoğlu, “Ramazan ayının 1’inci gününden itibaren inşallah müşterilerimize pide hizmeti vereceğiz. Fırınlarımızda pideyi bayrama kadar çıkartmaya devam edeceğiz. Ramazan ayına sayılı günler kala zabıta ekiplerinin de denetimlerini sıklaştırmasından memnuniyet duyarız. Daha temiz ve düzgün hizmet vermeye bizi de teşvik etmiş olur” dedi.
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi ve Odunpazarı Belediyesi zabıtalarının da bölgelerinde fırınlara yönelik denetimleri aralıksız sürdürdüğü öğrenildi.
(İHA)