BIST 10.345
DOLAR 32,22
EURO 34,77
ALTIN 2.461,93
HABER /  GÜNCEL

Fiorentina eski Trabzonlu'yu istiyor

İtalya Seria A takımlarından Fiorentina, bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Teofilo'yu istiyor

Abone ol

Serie A'nın güçlü ekiplerinden Fiorentina, ara transfer döneminde Racing Club takımında forma giyen Teofilo Gutierrez'i Santiago Silva ile takas yapmak istiyor.

Ara transfer döneminde hücum hattını güçlendirmek isteyen Fiorentina, Arjantin Ligi takımlarından Racing Club'da oynayan Teofilo Gutierrez'i transfer etmek istiyor. La Gazetta dello Sport'a yer alan habere göre, Santiago Silva ile Teofilo'yu takas yapmak isteyen Fioentina'ya cevap Silva'nın menajerinden geldi. Eğer bu transfer gerçekleşirse sözleşmenin ihlal olacağını söyleyen menajer, olası bir ihlal durumunda oyuncusunun Genoa veya Palermo'ya gidebileceğini açıkladı.

Fiorentina yönetiminin ise transfer hakkında önümüzdeki günlerde ne yapacağı merak ediliyor. Teofilo'nun kulübünde mutsuz olduğu dedikodularına cevap veren Racing Club Başkanı Rodolfo Molina ise, oyuncuya yeni yılda iyi bir teklif yapmaya hazırlandıklarını söyledi. Racing Club forması altında 33 maçta 19 gol atan Kolombiyalı oyuncu, 2010 sezonunun ilk devresinde Trabzonspor forması da giymişti.