BIST 10.194
DOLAR 32,32
EURO 35,02
ALTIN 2.454,38
HABER /  GÜNCEL

M.United, ezeli rakibi City'i yakaladı

Manchester United, ezeli rakibi Manchester City'nin ensesinde

Abone ol

Premier Lig'de zirve yarışı kızıştı. Mavi-Beyazlı ekip West Bromwich ile berabere kalınca, Wigan’a gol yağdıran Manchester United, ezeli rakibini yakaladı.

İngiltere Premier Lig’de dün oynanan maçlarda lider Manchester City, West Bromwich deplasmanında 2 puan bıraktı. Golsüz sona eren maç, City’nin ezeli rakibi Manchester United’a yaradı. Haftaya liderin 2 puan gerisinde giren Manchester United, Wigan’ı Old Trafford’da 5-0 mağlup etti. 8. dakikada Ji Sung Park’ın golüyle yenik duruma düşen Wigan, 39. dakikada Conor Sammon’ın kırmızı kart görmesiyle sayısal olarak da geriye düştü ve güçlü rakibi karşısında tutunamadı.

PUANLAR EŞİTLENDİ

Bu sezonki sessizliğini geçen hafta oynanan Fulham maçında bozan Berbatov, 41. dakikada attığı golle ilk yarı skorunu belirledi: 2-0 Bulgar golcü 59’da bir kez daha sahneye çıktı. 75. dakikada Valencia bu sezon ilk defa fileleri havalandırdı ve farkı 4’e çıkarttı. Son sözü ise yine Berbatov, bu sefer penaltıdan söyledi. Geçtiğimiz hafta Fulham’ı da 5-0 mağlup eden Manchester United, bu sonuçla City ile puanları eşitledi ve zirvenin ortağı oldu. 2 ay önce oynanan maçta Manchester City’e 6-1 yenilip taraftarına büyük şok yaşatan Manchester United, derbi hezimetinden sonra çıktığı 9 lig maçında mağlup olmadı, kalesinde ise sadece 2 gol gördü.