BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,71
ALTIN 2.401,23
HABER /  GÜNCEL

Finansbank mevduata rakip oldu

Finansbank, getirisiyle mevduata rakip olan ürünü Anapara Koruma Amaçlı BRIT Fonu ile yatırımcısına yüzde 15'e yakın getiri sağladı.

Abone ol

Yatırım ürünlerinde ilkleri sunan Finansbank, getirisiyle mevduata rakip olan ürünü Anapara Koruma Amaçlı BRIT Fonu ile yatırımcısına yüzde 15'e yakın getiri sağladı.

Bugünün Yatırım Araçları ile yatırımcılara, dinamik ve yenilikçi ürünler sunan Finansbank, geçtiğimiz yıl halka arzını gerçekleştirdiği Anapara Koruma Amaçlı BRIT Fonu ile müşterilerine yüzde 15'e yakın getiri sağladı. Türkiye'de ilk kez Finansbank tarafından piyasaya sunulan fon, yatırımcılara, BRIT (Brezilya, Rusya, Hindistan, Türkiye) ülkeleri kurlarının Amerikan Doları'na karşı değer artışından getiri elde etme imkanı sağladı.

Anapara koruma amaçlı yatırım ürünleriyle, müşterilerine mevduata alternatif yatırım araçları sunduklarını belirten Finansbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın "Mevduat oranları yıllık brüt yüzde 9-10 seviyelerinde seyrederken, geçtiğimiz yıl halka arzını gerçekleştirdiğimiz BRIT Fonu ile yatırımcılarımız yıllık brüt yüzde 14,93* getiri sağladı. Bu başarımızı yenilikçi ve yaratıcı bakış açımızla doğru yolda ilerlediğimizin göstergesi olarak değerlendiriyoruz. Yatırımcılarımıza yeni ürünler sunarak daha çok kazandırmak için çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Finansbank'ın, Bugünün Yatırım Araçları ile sunduğu ürün ve hizmetler ile ilgili detaylı bilgiye Finansbank şubelerinden veya www.bugununyatirimaraclari.com adresinden ulaşılabilirsiniz.